Egy maffiakapcsolatokkal rendelkező személy állítólag olyan bizonyítékokat juttatatott el a rendőrségnek, amelyek segíthetnek megoldani az 1999-es Seres-gyilkosságot és a 2002-ben eltűnt Radics Attila ügyét – így értesült a Népszabadság. A lap szerint a rendőrség azért óvatosan báni az új információkkal, több okból is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Még az is lehet hogy ,,nem érdekük,, az ügy valódi feltárása))))))))
eugen4402
@papa.49: Lehet, hogy az alvilág szereplői között változtak az erőviszonyok, és valahol valakik újabb tisztáldozatra készülnek. Gondolom a záhonyi üzlet is azért bukott el, mert Munkácson néhányan nem vigyáztak eléggé.Bár az ilyen felmelegített leleplezéseknek már nincs igazán hírértéke. Persze, ha a politika csúcsáig érne az offenzíva, az tényleg nagyot durranna...
papa.49
@eugen4402: Képzeld el az elképzelhetetlent, hogy kiderülne hogy valamelyik felső polcon üldögélő ,,Gipsz Jakab,, az ügyeletes ,,keresztapa,, mekkora vesztességet okozna ez a maffiabirodalomban)))))))))))))
eugen4402
@papa.49: Én aztán nem! Ilyesmit még feltételezni sem merek senkiről, nem hogy elképzelni olyan csúnya jelenetet, hogy vezetőszáron, meg kitakart arccal... Filmen van hasonló, de mi a valóságban tengetjük napjainkat.:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.