Kövér László házelnök kezdeményezésére téma volt a Fidesz elnökségi ülésén, hogy Lázár János miért tesz mindenféle megjegyzéseket a pártra, párttársaira, illetve személyesen Orbán Viktorra.

Orbán azzal is elégedetlen, hogy minisztere néha már helyette is mer döntéseket hozni. A miniszterelnök állítólag azt mondta,

kezdi zavarni, hogy a miniszter „nem bír a vérével” és őt magát sem kímélte az elmúlt időkben.

A kormánypártban úgy látják, Lázár Jánosnak vége – írja a VS.hu.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Csak most?
lazart a lezeres utan azonnal lapatra kellett volna tenni.
Csak hat orban se kulonb tole, ezert is turte meg, most meg mar tulzottan be van epulve a partba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@nyanya001: valahogy így néz ki a jövőjük...
1magyar
Nekem tetszik Lázár hangulatjavító terve az ingyenessé teendő okmányokról. Persze ez is nagy elánnal sokkal többről szólt és pár maradt belőle - de ez is valami.
Választások előtt jót tesz nekik.
mariaberta
Valószínű azért, mert már neki is elege van ezekből. Majdcsak más fideszeseknél is betelik egyszer a pohár.
Lackó50
Lázár egyértelműen a jövőre dolgozik. Ha az ember kicsit körülnéz, lehet látni, hogy egyre több embernek elege van már Orbánból. Csak kicsit nézni kell a facebookon, vagy más egyéb fórumokon a beírásokat és abból nagyjából le lehet szűrni mi okoz főleg elégedetlenséget. Innen már csak egy lépés, hogy mit kell ígérgetni és mi az amivel a választókat apránként lehet befolyásolni. Ő most eljátsza a kedves embert, aki nem ért egyet a pártja politikájával és ezzel próbál híveket toborozni magának. Lázár nem hülye, de rendkívül számító ember. Ha megválasztják, ő se lesz jobb, mint Orbán. Amikről most beszél, az azonnal el lesz felejtve. Azzal is tisztában van, hogy az ellenzék nem egységes és így nemjelent komoly veszélyt. A legközelebbi választásnál sok alternatíva nem lesz, hogy kire kellene szavazni. Ő addigra már szakítani fog ezzel a társasággal és ha elég követőt talál, akkor akár más (addigra megalakított) párttal, de be fog lépni a ringbe. Vagy párton belül osztja meg a társaságot finomra hangolt aknamunkával. Én semmi jót nem nézek ki belőle. Törtető, hatalomvággyal teli ember, aki képes bárkin keresztül gázolni, ha a személyes érdekei úgy kívánják.
Fradigege
Lázár egy magas embőr, a felcsúti nem az. A Lázárnak van mobiltelefonja, a felcsúti nem érti a mobiltelefont, ecceterrá, ő "diik" nemzeti... Magassabbbbb! Nagy az orra és nem roma a Lézer Jancsi. Tehát, okossabbbb... A lelkiismeretből gyűűnnek a problémák. Jön a Rapcsák táskahordozó, kikupálódott magas gyerök, és döntéseket hoz. A felcsúti zsírmoréval szemben. Persze, hogy türhetetlen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.