Bár eddig gazdagon beszámoltak az Egyesült Államok nagykövetének programjairól és nyilatkozatairól, a szerdai corvinusos beszéd kimaradt a közszolgálati hírekből. A kizárólag állami hírforrásokat követők csak Szijjártó Péter reakciójából értesülhettek arról, hogy a diplomata - háromnegyed év hivatali idővel a háta mögött - mit gondol a kormány tevékenységéről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
A szomorú valóság az, hogy mindez csak az amerikaiakat zavarja (jó hosszú ideje), a magyarok már régen belenyugodtak, mert a jövő, gyerekeik jövője nem érdekli őket.
Aki Én
Már Hitler is nagyon odafigyelt erre. Tudta, sőt meg is írta, hogy a médián keresztül hogyan kell az embereket megtéveszteni, félrevezetni, hazugságokkal elárasztani, valós információktól megvonni. Tökéletesen működött (egy ideig), ahogy ma is. Ezek a dolgok nem változnak. Az internet és a kritikus média kicsit bezavar, ami plusz költségekkel jár (persze közpénzből), de azon is dolgoznak már, hogy ez ne így legyen.
Az igazság az, hogy csak jól járunk azzal, ha nem jutnak el hozzánk a valós hírek, mert úgysem teszünk ellene semmit, infarktust kapunk, és százmilliárdokat spórolhatunk a propaganda közmédián. Hát Észak Koreában is milyen boldogok az agymosottak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.