A szexualitása őszintén szólva nem igazán érdekel. Alapvetően magánügynek gondolom. Ezért mindig zavar, ha politikai fegyverként gondolják használni. A bíróság döntött arról, hogy Kocsis Máté jó hírnevét sértette meg Ungár Klára, amikor lemelegezte. Ez a sértegetőnek két millába fáj az első fokú döntésről szóló hír alapján. A pereskedés még valószínűleg folytatódik. S mert Kocsis Máté szeret pereskedni, és a pártjáé a hatalom, előre leszögezem, hogy kijelentése alapján elsőre elhiszem, hogy nem meleg.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kutyahűség
Nem az érdekel, hogy Kocsis nőket kultivál-e jobban vagy a saját neme képviselőit, sem az, hogy mely testnyílásába mely módokon élvez és kicsoda - ez ugyanis qrvára magánügy. Engem, mint választót csakis az érdekel, hogy Kocsis milyen politikus. Tapasztalat: megaszar. Ergo: nem amiatt nem választom meg, mert meleg vagy sem, hanem azért, mert nem tudja a dolgát és nem tesz értem, a nép fiáért egy gazszálat sem keresztbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.