Több mint kétezren írták már alá azt az online petíciót, melyet az Állatmentő Liga kezdeményezett a pécsi állatkertet igazgató Szatyor Miklós lemondatására. A petíció indítói szerint be lehetett volna fogni az elszökött farkast, de ehelyett éleslőszerrel lőtte ki az állatot az igazgató. Szatyor Miklós egyelőre nem nyilatkozik, a városházával közösen kívánnak tájékoztatást kiadni.

Forrás: pecsistop.hu
Feltöltő: KERKA
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Óriási a felháborodás a farkas ügyben. Egy ilyen állatnak nagy az eszmei értéke is. A most felújított Állatkerben biztos, hogy népszerű lenne ez a gyönyörű állat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
@nevemnick: 16.39.Ne vedd a szivedre a vitánkat. Szerintem se kell ebbe belevenni a politikai beállítását valakinek, ez itt marhaság. Inkább úgy nézzük a dolgokat, hogy mit is kezdjünk egy olyan helyzettel, ami nem mindennapos eset. Ha betéved hozzánk mondjuk egy hiúz, vagy medve, esetleg jöhetett volna Szerbiából egy farkas ( volna, de azt hiszem, a kerítés miatt nem fog jönni) na szóval akkor mit tesz a vadásztársaság. A barna mackót kilőtték, el is ítélték őket. Egy másik mackó szépen hazaballagott. Ezeknek az állatoknak itt nálunk nincs meg a szükséges életterük, nincs olyan rengeteg erdő, sűrűn lakott területek vannak. Persze, Erdély az egészen más.
Figyelemmel kísértem a Pécsi Stop újság kommentjeit, ott is igen megosztóak a vélemények. Mégegyszer mondom, semmi probléma, te így-én úgy látom, majd a hivatalos vizsgálat dönteni fog.
krumpli
Na akkor valami ami hiteles : Bama.hu
" Szatyor Miklós: „az emberi élet védelme mellett döntöttem ” :
www.bama.hu/baranya/kozelet/szatyor-miklos-az-emberi-elet-vedelme-mellett-dontottem-636657
Illetve :
" A csak farkasemberként ismert Horkai Zoltán kiakadt a Szatyor Miklós ellen indított kampány miatt. "
www.bama.hu/baranya/kozelet/menjenek-a-paba-a-magukat-allatvedonek-tarto-meregzoldek-636794
KERKA
@krumpli: Köszönöm, ezeket is olvastam:))
krumpli
@KERKA: Akkor csak alapból buta vagy.
KERKA
@krumpli: nem engem kell kielemezni, hanem a farkas ügyet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.