Rablással gyanúsítanak egy kecskeméti fiatalt. Előzetesben van, egy becsomagolt péksüteményt tulajdonított el egy helyi boltból. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalkorú október 30-án a bement egy üzletbe, ahol már nem volt ismeretlen az eladó számára. A gyanúsított a boltban magához vett egy becsomagolt péksüteményt, majd azzal fizetés nélkül akart távozni. A sértett megkísérelte visszatartani a fiút, aki – az eltulajdonítani kívánt termék megtartása végett – megszorította a nő karját, majd a pékáruval együtt elmenekült a helyszínről. A felderítő munka eredményeként sikerült beazonosítani a feltételezett elkövetőt, öt óra alatt elfogták Kecskeméten. A nyomozók a – hatóság számára sem ismeretlen – 17 éves fiatalkorút – őrizetbe vétele mellett – rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amelyet a Kecskeméti Járásbíróság el is rendelt. (police.hu)

Forrás: 24.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A hatóság példát statuált. Így kell ezt fiúk. Vagy máshogy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sanyi2015
@lampa laz: Olvasd el mégegyszer... nem azért kapott előzetest, mert elemelte a kaját, hanem mert amikor lebukott, nekiment az eladónak, onnantól kezdve pedig ez már nem lopás hanem rablás a minősítés
lampa laz
@Sanyi2015: én úgy értelmezem h nem támadott, hanem megszorította az eladó karját, gondolom azért, h ő engedje el. Viszont nem volt nála fegyvernek látszó tárgy amivel megfenyegethette vagy megsebesíthette volna az eladót. Szerencsére nem folyt vér, annyira nem volt elvetemült a kis tolvaj, csak éhes.
Freewolf
Most nem folyt vér! Megvárjuk, amíg folyni fog és akkor szörnyűlködünk, vagy most küldjük a sittre a kis rablót?
nyanya001
magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/buntetlenul-lopott-az-onkormanyzati-kepviselo-81691
Egy részeg önkormányzati képviselő elvitte a Tesco árazógépét. Az ügyészség szerint nem állítható, hogy nem lopott, de – mivel tagadja – nem emeltek vádat. Jogi abszurd Békésből
Attól függ, ha fideszes, megússza, ha nem akkor bünti lesz !
darwin
Nézzük meg a másik oldalt is.Vannak környékek,ahol úgy járnak a boltba,mint én a spájzba.Pénztárca nélkül.A tolvaj már ismerős volt a boltosnak,aki meg akarta védeni az árúját!Ez bizony rablás.
Amikor én voltam kereskedő,tudtam,hogy kit kell megkínálni egy fél kenyérrel,vagy melyik gyerek nem evett még az nap.
1magyar
@wagabund: Az, hogy éhet inkább mentség mint a milliárdosok tolvajlásai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.