Az a véleményem, hogy engem levadásztak. Kilenc nappal a kormány előtt mondtam ki, hogy falat kell építeni a határra, ez sok ember szemében bűnnek számít – mondta Nógrádi György a Népszabadságnak.

Az újság Nógrádi új könyvének bemutatóján kérdezte a biztonságpolitikai szakértőt. A 40 év alatt a Föld körül című műben személyes élmények és a szakmai motívumok keverednek. A Népszabadság szerint a kötetet záró "nógrádis viccek, anekdoták eléggé elkeserítő színvonalúra sikeredtek".

Az idegenvezetőből lett biztonságpolitikai szakértő azt mondta a bemutatón, hogy könyvét 60 éves korában kezdte írni, de a munka öt évig tartott, mert szerepelni mindig is jobban szeretett, mint írni.

Nógrádi a saját vélt "levadászásáról" azt mondta: "Bejöttek hozzám riportot csinálni, voltam olyan ostoba, hogy nem vettem föl, ez az én hibám." A kérdésre, hogy beperli-e az ominózus lapokat, sejtelmesen annyit mondott: "Ez az én dolgom lesz. A megfelelő időben meghozom a döntést."

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Biztonsagi szakember letere eleg hulye, hogy ugy ad nyilatkozatot, hogy o maga nem csinal masolatot...
Mar ha igaz a sztorija, es nem csak siman hazudik, azt allitva, hogy o megmondta 9 nappal elobb : szukseg van egy keritesre...

Ha ilyen eredmenyes voltal 40 evig, akkor valoszinu, hogy most ennek isszak a levet a magyarok..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
Nógrádi tud is meg nem is.

Ő fullon van infókkal, ráadásul up to date infóval, nem szabad őt félvállról venni.
A baloldal lejáratókampánya őt is elérte.
De nem az lenne a legjobb, leghasznosabb számunkra, hogy mindegyik félt meghallgatjuk és aztán vonjuk le a következtetéseket és döntünk?
Ez a "jobb vagy balos ember csak hülyeséget mondhat" gondolkodás árt az egész országnak.
karma1
@Szókrakész: Szerinted a baloldal milyen forumon tud "kampanyolni", megmondanad? nogradi szofosasban es onfenyezesben szenved, raadasul a semmire, mert a legkisebb kapirgalasra kiderul, hogy HAZUDIK szinte minden vele kapcsolatos kerdesben... Nem kell neki segitseg, egyedul is le tudja magat jaratni ezerrel
Szókrakész
@karma1: Akkor csak annyit kéne tenned, hogy leülsz vele vitázni.

Nógrádi vs. karma1
És akkor buktasd le, cáfolj!
Ne pedig itt olyanokat állíts, hogy egy hazugsághalmaz az illető.
Én azt mondom most is, hogy "mindkét félt meg kellene hallgatni".
És aztán szűrni, rostálni...és az ország érdekében a helyes döntéseket meghozni.
karma1
@Szókrakész: Milyen "mindket fel meghallgatasara" gondoltal? Amikor nogradi kinyitja a szajat, es nevek nelkul, TOTALISAN nevek nelkul eload egy esti meset, akkor azt honnan tudod leellenorizni? Odamennel minden olimpiai bajnoknohoz, akinek egyetemi vegzettsege van, es sorra megkerdezned toluk, hogy felajanlotta-e az agybabujast nogradinak, ha atengedi a vizsgan? Melyik egyetemrol beszelt? Mert mar az ausztriairol is kiderult, hogy ott nem oktat semmifele karon. Olvasd el az elso ujsagcikket rola, amiben az ujsagiro minden informacionak maga jart utana, es nogradi minden allitasarol bebizonyitotta, hogy hazugsag.
karma1
@Szókrakész: "Lehet utánam csinálni!" Ez volt a cime a nogradirol irt cikknek, 5 nappal ezelott, oktober 30-an volt a Propin, mara mar "a cikk nem talalhato az elmult 1 honapban" felirat jelenik meg a rakereseskor... (Abban van ugyanis leirva nogradi osszes hazugsaga a sajat eletpalyajat illetoen. )
Lepényleső
Van benne ráció,amit mondani szokott. Következtetésképp;úgy tűnik jól tájékozott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.