Simicska Lajosra utalhatott Orbán Viktor, amikor a parlamentben azt mondta, a Jobbik kapott egy újdonsült nagybirtokos támogatót – írja az Origo.

„Úgy látom, a Jobbiknak van egy újdonsült nagybirtokos támogatója, aki meglehetősen befolyásos. Hogy ízlik a zsoldoskoszt?" – tette fel kérdést Orbán Viktor egy parlamenti felszólalásában a jobbikos országgyűlési képviselőknek még októberben.

Az Origo megkérdezte a miniszterelnöki sajtóirodától, pontosan kire gondolt a miniszterelnök. Havasi Bertalan, Orbán sajtósa a válaszában jól körülírta az illetőt. "Véleményem szerint egy befolyásos, az agrárium és a média világában is pozíciókat tartó, közismert nagyvállalkozóról lehet szó" – közölte.

Az Origo szerint ez a leírás nem takarhat mást, mint Simicska Lajost, ő ugyanis kiterjedt érdekeltségekkel rendelkezik mindkét említett szektorban.

A jobbikos képviselők cáfolták, hogy pártjuknak bármilyen köze lenne az ismert vállalkozóhoz.

Az Origo kimutatása szerint tavasz óta látványosan több szereplési lehetőséget kap a Jobbik a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó médiumokban.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jankó123
Így lehet egy kis színjátékkal díszített műbalhé kíséretében a stróman segítségével, állami pénzekkel dotálni a Fidesz leányvállalatának ifjúsági tagozatát.
Az ellenzék szimpatizánsainak soraiból pedig egyre többen meg is tapsolják a jól megrendezett színházi előadást!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
A vezér felhánytorgatja az egykori, őt hatalomba segítő barátja elfordulását, és zsoldoskosztot emleget az új pártfogoltaknak! Vitya, nem kaptál már tőle a balhé óta ellátmányt, mert már mást tart zsoldoskoszton? Szar ügy, de lesz ez még rosszabb is!
Desischado
Mi manó, csak ne az a baj, hogy nem neki csurog az ellátmány? Bár ha a hír tényleg igaz, akkor cseberből vederbe kerülünk. A jobbik a fidesz kölyke!
Yoda69
Megy a szardobalas, az orszag meg csak szajtatva nezi.
Ez is csak egy ujabb mubalhe a fideSSes maffia es korrupcio eltakarasara.
Lepényleső
Az összes zsoldot mi fizetjük,ők csak eldöntik,kiből csinálnak belőle királyokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.