Lezárult a magyar állam és a DanCake portugál kekszgyártó vállalat közötti jogvita miatt indított nemzetközi választott bírósági eljárás első szakasza, a Beruházási Viták Rendezésének Nemzetközi Központjának (International Centre for Settlement of Investment Disputes, ICSID) döntése szerint Magyarország a Fővárosi Törvényszék ítéletével megszegte a külföldi befektetések védelmére vonatkozó alapelveket. A Dancake összesen 110 millió euró kártérítésre tart igényt - közölte a cég az MTI-vel szerdán.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@papa.49: Benne van a márványba vésett fityeszes alaptákolmányban, hogy minden nemzetközi bírságot - ha kell újabb adók kivetése árán - a keményen dolgozó kisemberek fizetik meg a költségvetésen keresztül.

hazunk.ingyenweb.hu/kepek2/otthon.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Majd kínyilik a szemük azoknakis akik nem akartak perelni. Az ilyen ítéletek láttán akkor Varga is kapaszkodhat kiadások miatt.
papa.49
@szaboria1: Majd bevezetnek még vagy 20-30 új adót!!!
szaboria1
@papa.49: Sajna ennek a veszélye fen áll.
Toby
" ICSID) döntése szerint Magyarország a Fővárosi Törvényszék ítéletével megszegte a külföldi befektetések védelmére vonatkozó alapelveket. "

És még van pofájuk tolmácsot kérni ?
F_Viktor
@papa.49: Írod:
"Sajna én is így látom nem is hiszem hogy ez a ,,lagymatag ellenzék.. bármit is kezdeményezne itt csupán ha a nép veszi kezébe a dolgot akkor lesz változás, de azt se látni ki állhatna az élére akkor a népnek..."

Részben értek veled egyet. :-)
Amíg a magyar emberek ingerküszöbe a korrupció iránt ennyire mélyponton stagnál, addig az ellenzék esélytelen a kormányváltásra.
Igazad van, változás csak akkor lesz "ha a nép veszi kezébe a dolgot".
papa.49
@F_Viktor: Annak az a veszélye hogy nincs egyetlen hiteles ember aki az élére tudna állni a népnek, enélkül pedig megint megismételjük '56. akkor is az volt a legnagyobb baj hogy 10 en 20 felé húztak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.