Vascsővel támadt rá, majd autójával elgázolta vitapartnerét egy osztrák férfi a Vas megyei Bejcgyertyánoson – közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a honlapján.

A két férfi kedden egy helyi élelmiszerüzlet előtt keveredett szóváltásba, majd dulakodni kezdtek, az osztrák ugyanis meglökte, majd megragadta a sértett társaságában lévő nőt. A későbbi áldozat barátnője védelmére kelt.

A feldühödött osztrák férfi vascsővel támadt vitapartnerére, a magyar pár futva próbált menekülni, a gyanúsított azonban autójával utánuk hajtott és elütötte a férfit. Kiszállt a járműből és a földön fekvő sértettet tovább akarta bántalmazni, de a nő megakadályozta ebben. Az osztrák férfi járművével segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

A gyanúsítottat Rábapatyon fogták el sárvári rendőrök, őrizetbe vették és átvizsgálták a járművét, amelyben kábítószergyanús növényi származékot találtak.

A 38 éves osztrák férfit felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével, segítségnyújtás elmulasztásával, közúti veszélyeztetés bűntettével, valamint kábítószer birtoklása bűntettével gyanúsítják.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Remélem, magyar börtönben fog majd ülni!
verum
Remélem, magyar börtönben fog majd ülni!
karma1
Na, milyen makacsok ezek a NYUGATROL hozzank erkezo, kedves, europai kulturan nevelkedett "bevandorlok" (Tudom, csak vasarolni jott, de akkor is...:o))))
Ha legkozelebb Ma.o.-n jarok, kerulni fogom az osztrak rendszamu autokat,... Szegeny Varadi Andras is egy ilyen majomnak koszonhette a halalat...Tenyleg, azzal mi lett?
pbalage
@karma1: Semmi. "ismeretlen tettes" címszóval megszüntették a nyomozást.
karma1
@pbalage: Aha. Ismeretlen, Azert tudtak rola, hogy osztrak-magyar allampolgar, 84 eves. Es annakidejen meg engem vadoltak a nagydumas jobbosok ezen az oldalon, hogy osszeeskuves-elmeleteket gyartok, kepzelgek, amikor a fide$$ kezet latom a dologban... Meg jo, hogy en ilyen hulye vagyok...:o((((
Yoda69
Huh, hat ez az elmebeteg kimeritett jonehany tetelt. De gondolom ezt is elengedik, mint az ir gazolot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.