Megszűnt a Fidesz hatvani szervezete. Erről Kubatov Gábor országos pártigazgató tájékoztatta a HatvanOnline-t – írja a Stop.hu.

A balhé azzal kezdődött, hogy Szabó Zsoltot, aki egyben a párt választókerületi elnöke is, szeptember 18-án leváltották a hatvani Fidesz éléről.

Horváth Richárd újonnan megválasztott polgármester nem Szabó bábjaként értelmezte magát, és eltávolította a város önkormányzati kabinetjéből "Szabó embereit". Így Tóth Csabát, az expolgármester egykori kabinetfőnökét és Földesi Gyulát, az önkormányzati médiavállalkozás, a Média Hatvan Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetőjét is. A helyükre Horváthoz hű vezetők kerültek.

Az alapszabály szerint a hatvani szervezet egyben megszűntnek tekintendő, mert egy kitétele alapján "a helyi szervezet megszűnik, ha a tisztújító kongresszushoz kapcsolódóan az Országos Választmány által adott határidőn belül nem tartja meg tisztújítását." A csoport újjászervezéséről hamarosan intézkedik a párt – tudatta Kubatov Gábor.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na tessek, mindig csak kecsegtetnek, meg a mezesmadzag... Oszt a hir meg azzal fejezodik be, hogy "hamarosan ujjaszervezzuk"... Puff neki...:o(((((
kutyahűség
Nem csak ott. Pl. Kalocsán is. Ott is újjászerveznek? Nagyim azt mondta, hogy ha a paraszt egyszer beelegel, akkor végleg beelegel. Paks, aztán a Duna-híd és most a földmutyi. Bukta.
karma1
@kutyahűség: Nagyon okos Nagyikad van! Ez bizony igy igaz! Remeljuk, most is bejon a "gyakorlata"!...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.