Felcsúton járt a szervezet feje, s aláírta saját „petícióját”. Miért ne: az övé, azt csinál vele, amit akar. Beszélt is: megvédi az országát… Megvédte már a magánnyugdíjakat, a közoktatást, a… Most az országát akarja megvédeni – teheti, hiszen az övé: szemétdombbá tette, amelyen eszelős kiskakasként a maga dicsőségére bármit kukorékolhat. Rengeteget beszél: a Kárpátok Új Géniusza teljesíti küldetését…

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
"Ha támadják a kisvasutat, meg kell hosszabbítani Bicskéig; ha akkor is támadják, meg kell hosszabbítani Lovasberényig."

Csak a csuti kisvasútra küldje a lóvét Brüsszel meg a meghosszabbítására, amúgy meg bacca meg a kvótarendszert. Valahogy így képzeli el g..ivicctor az új világrendet. Kíváncsi leszek hogy Brüsszel mikor unja meg ezt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
@eszegfu: No, no! Egy tollvonás, egy törvény, és az a helység is lehet város ahol nincs szennyvízrendszer. Orbániában sok minden előfordulhat, ami demokratikus országokban képtelenség lehetne!
micfild
@zöldszem: pont ezt akartam irni én is.
zöldszem
@micfild: működik a "gondolatolvasó"...-:)))
sokanvagyunk
Talán hasznosabb lenne dicsérni - kiválasztottjait, műveit - a másképp gondolkodóknak, aztán meglátjuk... (tiszta pszichológia) :))
eszegfu
@zöldszem: @micfild: Akkor ugy tünik megint én vagyok a naiva!:(((
eszegfu
@Manhattan: 12:32 Végignézve a hsz-ket jobbnál jobb ötletek szerepelnek... egy egész "börze"... kigunyoljuk... pedig "véresen" komoly, amit már csak humorral lehet elviselni! Ugyanakkor rendkivül szomoru is... akárcsak O.V., mint Isten "földi helytartója"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.