A nemzetállamok és a magyar foci reneszánszában hívők röfögésétől hangos Orbán Viktor, Mészáros Lőrinc és Csányi Sándor 90 ezer négyzetkilométeres állattartó telepe. Orbán Viktor a képen óvodásokat etet, majd ugyanezt teszi a nem óvodás korú, de egy óvodás szellemi képességeivel sem bíró felcsúti közönségével, akik, mint a jó házi pálinkát, úgy isszák Viktor bá’ minden szavát és pont olyan állapotba is kerülnek tőle, mintha minden gondolata egy féldeci kisüsti lenne.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Dagonyázik a hülyék között, akiket ő tett azzá, de örülök, hogy végre szembesült azzal a ténnyel is, hogy vannak még gondolkodó emberek is akik mélyen elutasítják.
Clavigo
@lampa laz: Azt azért sajnos el kell ismernem,,hogy a saját szempontjából,,zseniálisan csinálja azt,amit művel.Nekem marad az idült hányinger...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.