Orbán Viktor ma azt nyilatkozta a legújabb felcsúti fejlesztésről: "ha támadják a kisvasutat, akkor meg kell hosszabbítani Bicskéig, és ha akkor is támadják, akkor meg Lovasberényig". Ezt viszont Szél Bernadett, az LMP társelnöke sem hagyta szó nélkül.

Az ellenzéki politikus az alábbit írta Facebook-oldalára egy link kíséretében, amely a kis gömböc történetéről szóló magyar népmesére mutat:

Luxusfalu luxusproblémája: túl rövid a kisvasút -- és minél jobban beszólunk, annál hosszabb lesz! Ez az igazi fideszes tempó -- ahogy a gyerekek játszanak a terepasztalon, úgy cicomázza Orbán a faluját vagy ami épp neki tetszik -- csak ezeket a vircsaftokat a közös pénzünk bánja. A fideszes képlet az, hogy a magyarok csak adózzanak, mint a katonatiszt, dolgozzanak bagóért, orbánék majd eldöntik, hova kell pénz és hova nem -- és ha beszól neki bárki, ő kétszer akkorát épít és háromszor akkorát vásárol. "Tehetséges" gázszerelők hajrá, Orbán veletek van, ez a fideszes világ a Ti paradicsomotok, tele földdel, mangalicával, annyi kft-tek van, hogy már azt sem tudjátok, mi van a neveteken és mi nincs, ugyebár. Az egyre dagadó kisgömböcök azonban sosem kerülhetik el a sorsukat, ha már a kötelező népmese-olvasás van napirenden, ugyan kattintsatok ide, kedves Fidesz és KDNP: https://www.youtube.com/watch?v=sSnAbMhMeHs

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Hátha ugyan az a téma akkor!
Rövid a pöcsöd, told meg egy kisvasúttal!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
Na azért ne essünk túlzásba nem az egész faluról fejlesztéséről van szó. Ugyanúgy mint amikor Gorbán Magyarországról beszél akkor sem az egész országot érti az alatt. Csak a rendes ner társak számítanak.
Jó én sem tartom miniszterelnökömnek, az igaz, de ő azért pofátlanul költekezik és biztosítja a harácsot az adómból.
egyvandor
Hogy ez megtörténhet, azt bizonyítja polt a legnagyobb bűnöző az országban. Ki más állíthatná meg Gorbán ámokfutását? Ugyan mikor tudná egy átlagos ember megakadályozni ezeket? Ugyan mikor vonul elegendő számú átlagos ember az utcára?
2006-ban sem az átlag ember jelent meg a köztereken.
Gorbán ezt nagyon jól tudja és nem fogja elszalasztani a harácsolásra kínálkozó lehetőséget.
Fradigege
Egyre jobban utálom Felcsútot. Ha hatalomra kerülnék az egész falut deportálnám, majd felszántanám és a helyét felsóznám. Pofátlan banda.
justhpeter
@Fradigege: A falu nyomorgó fele sem tehet semmiről. A másik felével kellene valamit csinálni.
izo
Az azárt vicces,hogy a szadeszos Gusztos Istvan elsőként hozzászól és belinkeli, reklámozza a cikkét!Így akar olvasókat toborozni?
Desischado
@evacica: Ezt kérdem én is! Meddig tűrjük még, hogy ez a parazita harácsoljon?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.