Miközben a kormány a futball kerettantervbe emelésével 400 ezer gyereket vonna be a labdarúgás alapjainak oktatásába, a kötelező pedagógusi továbbképzések leállásával parkolópályára került a sakk-logika oktatás egy kéttannyelvű általános iskolában. Pedig Telkibe külföldről is zarándokolnak iskolaigazgatók, hogy hazavigyék magukkal a módszertant, amely segíti a beilleszkedési zavarral küzdő diákok integrációját és rendkívüli mértékben javítja a hosszútávú memóriát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Persze, hogy nem támogatják! A kormánynak nem érdeke, hogy rendkívüli mértékben javuljon a hosszútávú memória. Elég, ha csak a választások előtti néhány hetes ígéretekre emlékszik a szavazó...
Clavigo
@adrenalink: Természetesen a választás után egy nappal,,ajánlatos mindent elfelejteni..
nyanya001
Választások után ez a kormány is erős memóriazavarral küzd talán éppen
ezért nem támogatja !
Sziszifusz
@nyanya001: 07:47
A kormány jelenlegi ténykedésére nem a memória zavar jellemző, az még bocsánatos bűn is lehetne.
Minden egyes lépésük kitervelt, előre megfontolt, tudatos. A múltat nem felejtették el, akkor szándékosan félrevezették a választókat. "Ne azt figyeljék amit mondok, hanem amit csinálok"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.