Nem semmi levélváltás zajlott Botos Tamás, a 444.hu újságírója és Kovács Zoltán kormányszóvivő között – véletlenül. Amikor ugyanis megérkezett a szokásos csütörtöki jeles esemény, a Kormányinfó sajtómeghívója, Botos szerkesztőségi körlevél helyett tévedésből a kormányszóvivővel közölte, hogy

majd nézem, ha más nem szeretne ettől agykárosodást kapni.

Kovács Zoltán természetesen nem hagyhatta szó nélkül a kedves levelet, a maga hasonlóan kedves stílusában osztotta a kollégát:

Köszönjük szíves tájékoztatását, valamint munkatársai iránt tanúsított önfeláldozását. Megrendítő, hogy milyen éberen őrködik munkahelyi közössége szellemi frissessége felett, hogy az egész társadalom legnagyobb örömére a mai napon is folytathassák kiemelkedő szakmai munkájukat.

Mi viszont ráébredtünk, hogy sokkal jobban teljesítünk, mint a 444.hu.

A Propellernél ugyanis KETTŐ önfeláldozó kolléga is vállalta, hogy végighallgatja Lázárt és Kovácsot. Szóval nálunk biztos nem maradnak le semmiről, 14 órakor találkozunk!

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szókrakész
A 444 minden szinten bizonyítja "párt- és izmusfüggetlen, csak szakmai alapon történő, hiteles, elfogulatlan..." újságírást, infótovábbítást.
Loreál.
Mert megérdemlik.
Szókrakész
"majd nézem, ha más nem szeretne ettől agykárosodást kapni."

Ezzel bizonyította, hogy nála ez a veszély nem áll fenn.
eugen4402
Ja!... Nyavalygást azonnal befejezni, háromra mindenki mosolyog!...egy, kettő..
Mi van? Még mindig nem vagy boldog?!?
Akkor itt a Happy Válasz, olvasd azt...!
soljanka
Botos Tamás jó fej. Remek fotókat készít, jók a témái. A magyar nyelv szabályait néha sajátosan értelmezi és használja, szerintem kicsit sznob is, de korrekt.
világlátó
Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy lehetek ennyire földhözragadt, mert nem olvasom a 444.-et, a 888 - at. meg a G.Fodor lapját, meg az Orbán számára írt lapot/kat /.
De ha ezeket a tűzhöz legközelebbieket nem olvasom, hogy merek én itt lamentálni a propelleren? Lehet hogy elveszett a magyar médiák függetlensége? Hülye kérdés volt. Talán inkább így kérdezem, hát egyetlen független híreket közlő írott sajtótermékünk sincs?
Azért ez mégiscsak furcsa, hogy ennyire polarizált a hazai hírközlés. Azaz hogy nem polarizált, csak a hatalom különböző szinten és lépcsőn, az entellektüeltől a panelproliig hirdeti a maga álláspontját ugyanarról. Pofátlanul még azt is elhitetné velünk hogy az ellenzék milyen erős a médiák frontján, hogy verseny van közöttük. Ha azt látjátok nem tudom megkülönböztetni a hatalom hírforrásait az elnyomottakétól, jól látjátok, de bizonyára lesz valaki közületek, aki majd eligazít ebben. Akkor mit is olvassak, hogy itt megszólalhassak? Köszönettel.
Toby
Érdemes elmenni a qrmány "sajtótájékoztatójára" - felér egy humoros mesedélutánnal !

Ez a szegény kovács.mesés zoltán lassan úgy néz ki, mint aki éppen most váltott THC-ről LSD-re ! Hiába, ,megviseli az embert a szakadatalan "igazmondás" !
Desischado
Ezek hazugság nélkül már meg sem bírnának lenni. A legszebb, hogy elhiszik a saját hazugságaikat, mert a valósággal már nagyon régen nincsenek kapcsolatban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.