Mindig, mindenütt csak az ellenségek, jönnek és jönnek, mint a Walking Deadben a zombik. Nincs élet, nincs siker nélkülük.

Persze, nem mindenki síkülye, hogy tátott szájjal hallgassa Orbán Viktor legújabb konteós baromságát.

Most éppen arról, hogy a migráció baloldali összeesküvés lenne Európa ellen, mely ordas hülyeségnek azzal ágyazott meg, hogy Soros "Gyíkember" György szervezi és magánvagyonából finanszírozza a menekültáradatot.

Az erről szóló hírekre ilyen és ehhez hasonló kommentek százai érkeznek a Facebookon:

Imre:
"Semmi gyíkemberek? Vagy az a Soros szinonímája? :D"

Anna:
"Micsoda galádság azt szídni, akinek az életpályáját köszönheti. Még a feleségét és a Ráchel babát is kivihette Angliába, hogy Soros pénzén ott tanuljon. Ha jól tudom, beletört a bicskája és a végzés előtt hazajött. De Soros nélkül Orbán ma senki sem volna. Soros bánja meg ezt a bűnét!"

Dávid:
"Vajon ha a már 85 éves Soros egyszer meghal, akkor ki lép a helyébe az első számú közellenség pozíciójába? Biztos nagyon rossz érzés lesz az első hetekben, hogy nem lesz kit hibáztatni a saját baklövéseik miatt, de ügyes fiúk ezek, megoldják majd."

Réka:
"Talán azzal kellene kezdeni, hogy szépen visszafizeti a haverjaival együtt az összes támogatást, kamatokkal, amit Sorostól kaptak, mert ugye, addig jó volt, amíg a zsebüket tömte..."

Lóránt:
"Tényleg az érdekel, hova jut ez az ember mondjuk 15 év múlva? Én már most marhára unom, legszívesebben ignorálnám, de mindenhonnan direktbe jön az arca, meg a sületlenségei."

Lajos:
"No lám! Hát megvan az új ellenség! Kezdtem aggódni, hogy már ellenség nélkül marad a nemzet! De nem! Kreatívak a fiúk!"

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Kezdek teljesen meginogni! Mi az, hogy nem a Gyurcsány a hibás!?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rejtö Jenö
@Clavigo: röhögni fogsz, mig itt nem mutattak a TV-ben azt sem tudtam, hogy ki az az Orban. Peng!
Rejtö Jenö
@eszegfu: nem Magyar vagyok, de beszelem 5 nyelvet is. Mivel nem ott elek nem sorolhatom be magam abban a bizonyos 1 %-ba. Amit biztos tudok, hogy tuti, hogy az egy szazalekba nem a politikusok avagy a kormanytagok vannak! Vannak sajat eröböl lett magyar nagy vallalkozok akiket innen Nemetorszagbol ismerek es megemelem a kalapom tudasuk, intelligenziajuk es udvariassaguk elött.
eszegfu
@Rejtö Jenö: Kösz. az információt. Abban azért nem értünk egyet, hogy a "magyarok 99 %-a romlott" és hogy az 1 %-a pedig csak a tisztességes "nagy" vállalkozó. Ugyanis élnek még emberek itt rajtuk kivül is, akik egyszerü "melósok" és becsületesek és rendesek is. Nem tudom, hogy ismered-e pontosan az itthoni körülményeket, mert bizony ezt csak itt lakva, dolgozva élheted meg... Azt ugyan nem tudom miből szürted le ezt a nagyon rossz véleményed?! Sőt még azt sem igazán értem mi volt ezzel a célod, hogy ennyire "lehuzd" a mélybe a magyarokat? Ha "jobbitó" szándékkal tetted volna, akkor valahogy ki kellett volna fejezned pl. eddig siránkoztatok, de ennek legyen vége... vagy hasonlót.
Rejtö Jenö
@eszegfu: igen!!! "Ha "jobbitó" szándékkal tetted volna, akkor valahogy ki kellett volna fejezned pl. eddig siránkoztatok, de ennek legyen vége... vagy hasonlót." Örülök, hogy olvastal a soraim között. Tiszt. a kiv. de annyi a rimankodas, sirankozas a magyaroknal, hogy az mar faj! De ne aggodjal a magyarok sem lesznek kihagyva, mert mi nemetorszagban mar fegyverkezünk, mert elöbb utobb haboru lesz europaban. es akkor lesz miert nyafogni a magyarnak!
Yoda69
Nem is az internet nepe szavazta be a 2/3-ot. Le kell menni mucsarocsogere, es meghallgatni a templomban meg a mellette levo kocsmaban hogy mit szonokolnak Sorosrol.
Rockxy
Biztosan rosszul alszik a zorbán a mások véleménye miatt.
A szétszedés miatt nem annyira, mert egyben maradt. :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.