A Fidesz-frakció szerint az elmúlt öt évben nőttek a bérek, csökkentek az adók és felére csökkent a munkanélküliség, tehát "az ellenkezője történik annak, ami a szocialisták kormányzása idején".

A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója arra reagált, hogy az MSZP elnök-frakcióvezetője csütörtökön Nyíregyházán, pártja kongresszusi előkészítő értekezletén azt mondta: Magyarország leszakadóban van Európától, az elmúlt öt év csak mélyítette és növelte a dolgozói szegénységet. Tóbiás József a Fizetésemelés 2015 című rendezvényen azt mondta, egy baloldali politikát képviselő párt – miközben "urizálás és az újfeudalizmus kiépítése" folyik az országban – joggal áll elő a tisztességes munkabért érintő követelésével.

A Fidesz közleményében kiemelte: a szocialisták kormányzása idején "megduplázták a munkanélküliséget, magas adókkal büntették a dolgozókat, több tízezer közszolgálati dolgozót tettek az utcára és csökkentették a fizetésüket".

Közölték: jövőre a kormány szándéka szerint még több lehetőség nyílik arra, hogy aki dolgozni akar, annak legyen munkája. Tovább csökken a személyi jövedelemadó, a családtámogatási rendszer kiterjesztésével nő a kétgyermekesek családi adókedvezménye és folytatódnak a béremelési programok a közszférában.

103 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ilyen pofátlanul hazudni egyetlen kormány sem merészkedett !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
@enslaved: Már megint kibújt a szög a zsákból,hogy valójában kit is "tisztelhetünk" a név mögött.De mennyit hazudoztál heteken keresztül,hogy nem te vagy,sőt még meg is dícsérted fennhangon a számodra "ismeretlen" Szandokant.
Ehhez kell ám a pofa,jó vastag.:-)
Szánalmas kis senki vagy, egy önmagadnak elképzelt álomvilágban éled egysíkú kis életed.
enslaved
@Aki Én: Mibe trafáltál bele? Hetek óta kötözködsz, meg még sorolhatnám. Meguntam.
enslaved
@hetöndöe: Te nem unnád meg, ha valaki folyton beléd kötne, szándékosan téged keresne a hozzászólásaival? Egyébként meg jobban teszed, ha hallgatsz a trágár kommentjeid ennél sokkal durvábbak szoktak lenni. Mondjuk érdekes, hogy megint Aki Én után jelentél meg közvetlenül...
enslaved
@Aki Én: @hetöndöe: Ja, és még valami: Szurkoljatok bőszen a magyar válogatott ellen, nehogy kijussanak az EB - re, ti magyarellenesek.
Aki Én
@enslaved: Ha az kötözködés, hogy válaszolok olyannak, aki álruhában osztja a butaságot, akkor az.
Egyébként drukkoltunk a magyaroknak. Nem attól magyar valaki, hogy a kormány hazugságait némán beveszi, és nem is attól, hogy egy személyiségzavaros fórumozó annak titulálja-e.
Szerintem sokkal inkább magyar ellenes, aki asszisztál a hazugságokhoz.
enslaved
@Aki Én: Sajnálom, hogy személyiségzavarokkal küzdesz, vannak erre remek orvosok ma már...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.