Míg az Európai Unió csak beszél a migrációs válság megoldásáról, Magyarország a gyakorlatban is lépett, és konkrét intézkedéseket hozott határai védelmére – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a V4-ek és a Nyugat-Balkán országai külügyi vezetőinek prágai tanácskozása utáni sajtótájékoztatón Prágában.

A magyar intézkedések helyességét az is bizonyítja, hogy most más európai államok is lényegében ugyanolyan megoldásokkal próbálkoznak, mint amilyeneket a magyar kormány valósított meg – fejtette ki a miniszter.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@nezelodo: Nem tudja hogy az öndicséret büdös???
eszegfu
@papa.49: 19:43 Pont akkor hiányzott az iskolából!:))
papa.49
@eszegfu: Mikor járt ez egyáltalán suliba, mert lényeges hiányok vannak a képzésében)))))))
eszegfu
@papa.49: Nulladik tanitási órában... gondolom, mert a koszon kivül azért ragadt rá valami!:))
világlátó
Már megszoktuk, hogy a fidesz kormány nagyon ügyes a saját tettei , tervei, leadminisztrálásában, de ez már sok. Vajon miért szajkózza folyamatosan a szájtépő hogy mi úgy jártunk el, ahogy az írva vagyon, amikor volt rá példa, amikor mi is csak szállítottunk.
Azonkívül az embercsempészet legnagyobb tragédiája is nálunk történt, még akkor is, ha a hullaszállítót Ausztriában fedezték fel. Ez az egyik ami érthetetlen. A Vajon miértre a másik lehetséges változat szerint ez befelé szól, erőnek erejével igazolva minden megtett lépésüket az ország megvédése érdekében.
Akár így, akár úgy már csak bosszantó ez a kakaskukorékolás és amúgy senki nem szereti, ha állandóan az arcába vágják egy korábbi helyzetre gondolt, tévedését. Azt hiszem csak sok pénzért lesz hajlandó Európa érintett országaiból bárki is az európai fórumokon megdicsérni Magyarországot. Pénzért mindent, látjuk ezt az USA kongresszusában előtalált szenátor esetében. aki lobbizik a rebublikánusok győzelméért és azon belül a magyar kormány érdekeiért - valószinüleg közpénzünkön. / Amúgy miféle ember lehet az? /

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.