Egészen szórakoztató ügy kerekedett abból, hogy valaki kikukázta Szijjártó kidobásra ítélt, méregdrága zakóját. A külügy sértett közleményben vágott vissza az ezt leközlő médiumoknak, most pedig megszólalt a ruhadarabot gyártó márka, a Silka is.

Pontosabban éppen, hogy nem szólaltak meg, mindössze ennyit közöltek Facebook-oldalukon:

A Silka márkával kapcsolatban a médiában megjelent mai cikkek miatt rengeteg újságírói megkeresést kaptunk. Tekintettel arra, hogy vevőinkről és az általuk megvásárolt termékekről sem korábban, sem a jövőben nem adunk ki információkat, ezúton kérjük az újságírókat, hogy ilyen típusú kérdésekkel ne keressék munkatársainkat. Természetesen a sajtó számára is nyilvános bemutatóinkon, rendezvényeinken továbbra is örömmel vesszük, ha megtisztelnek jelenlétükkel. A Silka márkáról és a szolgáltatásainkról ezeken az eseményeken, illetve a Facebook oldalunkon keresztül is rendszeresen tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat és az érdeklődőket.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Mire ez a felhajtás egy kihajított zakó miatt, mindössze csak kb tízhavi közmunkásbérért a napszámosjózsi is vehet magának, meg egyébként is van rá pénzünk! Amúgy meg a saját lábunkon áll ő is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Nagyon jó reklámot csináltak ennek a márkának, és még a gyártónak fizetnie sem kellett érte. Erről beszél a net már 2 napja, ezért megérdemel egy új zakót. :)))
nusika
Milyen anyagból volt ez a valami..., hogy ennyi pénzt adnak érte?Ezüst szálakból és arany gombokkal díszítették?
kutyahűség
Még egy Gucci-zakót is el lehet hordani kopottra. Itt nem az a lényeg, hogy milyen márkájú volt, és nem az, hogy elhordta, nem az, hogy mennyibe került és honnan van rá pénze, hanem az, hogy ugyan miért lett belőle médiahír? Miért nem dobta névjelzés nélkül egy névtelen használtruha-gyűjtőbe? Minek ez az ingyencirkusz megint?
papa.49
@kutyahűség: Azért vagy ennyire hülye, vagy pont leszarja az emberek véleményét))))))))))
csetere
@Január: Tőlem kaphat, de azt nem köszönné meg!
bretagne
A tv-műsorokban mindig bemondják, hogy a műsorvezetők milyen ruhát viselnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.