A párizsi merényletek kapcsán Hajdú Péter sem bírta ki, hogy ne ossza meg véleményét a történtekről.

A műsorvezető Facebook-oldalán az alábbit írta:

 Álljunk meg egy szóra! Senki sem állítja, hogy a migránsok tehetnek a párizsi brutális terrortámadásról, ez ostobaság! Arról van szó, hogy a menekültáradatban vannak és lehetnek terroristák. Amíg hamis papírokkal, regisztráció nélkül bárki vándorolhat Európán belül, addig igenis óriási a kockázat! Az Iszlám Állam magára vállálta ezt az aljas terrorcselekményt, de nem tudjuk, hogy jutottak a terroristák Franciaországba! Szeretnék békében és biztonságban élni a hazámban és Európában, s elvárom, hogy ennek érdekében az Európai Unió minden szükséges intézkedést megtegyen!

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
@Szeparepa2: Azért a helyzet ennél sokkal bonyolultabb.
Én sajnálom a francia embereket, sajnálom Párizst, sajnálom Európát, de ugyanúgy sajnálom a többi áldozatot, akik Európán kívül kénytelenek átélni az amerikai és európai agressziót. Mert ugye az egész ott kezdődött, hogy az európai népek elindultak világhódító útjukra, tűzzel-vassal irtva az őslakosságot, bármerre jártak. Elvették hazájukat, házukat, javaikat, életterüket, életüket.
Most az történik, hogy ezek a népek, hála a nyugati fegyvereknek, technológiának, szembefordulnak az agresszorokkal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Szeparepa2: Aha... Szoval nem te gyulolkodsz... Mert azok, akik eddig BEKESEN keresztulvonultak a fel vilagon, azok folyamatosan robbantgattak, terrorizaltak a nepeket... Huuu, igazad van...
Tudod, mindenkibe minden erzes letezik: szeretet, gyulolet, utalat, harckeszseg, vedelem, MINDEN! Az viszont, hogy melyik erzesedet hivjak elo, az bizony nagyon is manipulacio kerdese, a partok ezt mar regen kitalaltak, igy minden part egy erzesre erosit ra.
Ezt gondolom elfogadod, mert ebbol allunk mi, emberek.
orban az elmult 9 honapban nem csinalt semmi mast, csak raerositett az idegengyuloletre - mert erre is hajlamosak vagyunk, mikozben egeszsegesen vedjuk a sajat eletterunket, ami szinten a mi emberi tulajdonsagunk. Es tette mindezt ket kivalo sz@rkevero "sugasara", aki a sajat fajtajat sem kimeli, ha penzrol van szo: finkelstein, es persze habony, akit sikerult kivonniuk a kozforgalombol, hogy nyugodtan tudja vegezni az aknamunkajat.
Itt mindenkinek nekimesz, mintha te mindentudo volnal, de a gyulolkodesen kivul egyenlore semmi masra nem vagy kepes.
Nehogy azt hidd, ha most bejon az ISIS fo-sz@rkeveroinek a terve, es a higgadt europaiak bedurvulnak, es nekiesnek VALOGATAS NELKUL a migransoknak, leoldosve oket, hogy akkor annak nem lesz kovetkezmenye, es az ISIS meg a maradek muszlim nepesseg nem fog akarni kiirtani minden "hitetlent" azonnal?
Ugye, ezt te sem akarnad, mert ha te megolsz valakit, igencsak benne lesz a pakliban, hogy a leolt rokona, baratja meg egyenesen ellened fordul.
Hogy tudd, nemcsak en, de rajtam kivul , nalam sokkal okosabbak sem ismerik a tokeletes megoldast, amivel elkerulheto lenne a verontas, es minden mehetne ugyanugy, mint azelott.

Eppen ezert en nem is "osztottam az eszt", ahogy megprobalsz beskatulyazni, lecikizni, de ezt mar a te oldaladrol lassan megszokom, bar nem fogadom el.
karma1
@Szeparepa2: Ha leveszed magadrol a loszemuveget, es megegyszer elolvasod azt a hsz-emet, amit 7.50-kor irtam, akkor csak VALASZOLJ AZ ABBAN FELTETT KERDESEMRE, mert ezt elmulasztottad: kizarolag izelgetni tudsz.

Megismetlem a kerdesem, ha veletlenul elsikkadt volna a lenyege:

Ha visszatoloncoljak, vagy kitoloncoljak ezeket a frissen menekulteket a mar elert orszagokbol, kik fogjak vezetni a repulogepet, vonatot, buszt, hajot, Oregistent, es hogy fogjak ezt kivitelezni???
Es hogy te odaengedned-e a sajat gyerekedet, netan te magad ulnel-e egy ilyen repulogep pilotafulkejebe, vallalva minden veszelyt, hogy egy ilyen idozitett bombaval a hatad mogott visszarepulj akar csak Sziria kozelebe is?

Erre a kerdesre meg mindig varom a valaszodat, de ha nem tudsz ra valaszolni, akkor kerlek, egyaltalan ne irj, mert a gyulolkodesedre nem vagyok kivancsi, es nem erdekel.
Ha akarok, en is talalok magamnak negativitast (bar errefele ez eleg nehez), ugyhogy erre az oldalra en nem ezert jovok.

A jovoben kimelj meg az erdeklodesedtol. En is ugyanezt fogom tenni, igy mindkettonknek konnyebb lesz, meglatod.
verum
Azért azt a tényt sem lenne szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a tömegáradat ellenőrizetlen csomagokat vihetett. Fegyverek, drogok, bármi lehetett náluk.
Azért akár honnan nézzük, ez igencsak törvénytelen, ilyent az 56-os menekültek sem tehettek meg. :-(
kakaósbögre
@Szeparepa2: ki anyázott téged te szerencsétlen?egyszerűen felhívtam a figyelmed egy-általad nem ismert-axiómára.az hogy ez tudatlanság vagy tanulatlanság eredménye az a te problémád.valószínűleg mindkettőé,de végülis leszarom.
kakaósbögre
@Szeparepa2:" aki ennyit tud, hogy beszól anyáz, aztán annyi... kösz hogy demonstrálsz.. és igazolsz vele engem... "

nos,ennyit rólad te szánalomgombóc.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.