A párizsi merényletek kapcsán Hajdú Péter sem bírta ki, hogy ne ossza meg véleményét a történtekről.

A műsorvezető Facebook-oldalán az alábbit írta:

 Álljunk meg egy szóra! Senki sem állítja, hogy a migránsok tehetnek a párizsi brutális terrortámadásról, ez ostobaság! Arról van szó, hogy a menekültáradatban vannak és lehetnek terroristák. Amíg hamis papírokkal, regisztráció nélkül bárki vándorolhat Európán belül, addig igenis óriási a kockázat! Az Iszlám Állam magára vállálta ezt az aljas terrorcselekményt, de nem tudjuk, hogy jutottak a terroristák Franciaországba! Szeretnék békében és biztonságban élni a hazámban és Európában, s elvárom, hogy ennek érdekében az Európai Unió minden szükséges intézkedést megtegyen!

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
@Szeparepa2: Azért a helyzet ennél sokkal bonyolultabb.
Én sajnálom a francia embereket, sajnálom Párizst, sajnálom Európát, de ugyanúgy sajnálom a többi áldozatot, akik Európán kívül kénytelenek átélni az amerikai és európai agressziót. Mert ugye az egész ott kezdődött, hogy az európai népek elindultak világhódító útjukra, tűzzel-vassal irtva az őslakosságot, bármerre jártak. Elvették hazájukat, házukat, javaikat, életterüket, életüket.
Most az történik, hogy ezek a népek, hála a nyugati fegyvereknek, technológiának, szembefordulnak az agresszorokkal.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
@répa: na, répa jól fölhergelted magad ami érthető is, de ha gondolod küldök egy ébresztőórát. Az áldozatok családtagjai most bizonyárat orkig vannak velük, de a többiek majd mennek tovább az elmebeteg politikusaik után, a hülyeség ellen nincs orvosság.
gulyasgyula
@Szeparepa2: Ez kicsit erőss de ez lenne a jó megoldás ..Sajnos nem ez lesz folyik tovább a Brüszeli béna kacsa totyogása na és a MERKEL mellé beszélése ..
Eriksson
@Szeparepa2: Höhö! csak halkan átkozódj, mert itt mindenki borzasztóan szereti ezeket a migránsokat, saját biztonságuknál is jobban. Még a végén ki leszel tiltva gyűlölet keltés miatt.
Eriksson
Gyerekek. Ki ez a hajdú? Valami hallja kend? vagy földi helytartó? Vagy mi a szar?
Menjen, oszt fegyverrel a kezében védje magát, országát, európáját, ne a pofáját járassa itt.
Szókrakész
@Horizont: Van úgy, hogy a kevesebb az több.
Csak nézd meg a "nagyon okos" EU politikusokat!
És mégis hova juttatták Európát.
Főlökött
Majd Péter megmondja a tutit :)

"de nem tudjuk, hogy jutottak a terroristák Franciaországba!" Hogy - hogy, hát odatipegtek, illetve az éppen illetékes ország továbbszállította, illetve mindenféle-fajta papírok, ellenőrzés nélkül beengedte az ország területére. Hát így, ha eddig Péterem nem jött volna rá.

Lehet vizsgálni, hogy hányadik generációs, mióta van ott, mind-mind figyelemelterelés. Az utánpótlás pedig jön folyamatosan, szabadon, korlátlanul.
Hála a vezető politikusaink határozott érdemi lépéseinek. Elvi megállapodásokban és a jópofizásban már a toppon vannak. El vannak, mint nagyi befőttjei a polcon.
kakaósbögre
@Szeparepa2: Igazság?Nincs olyan hogy igazság.Amiről te beszélsz a valóság igen szélsőséges-nagyrészt tudatlanságon alapuló-nézőpontja.
Eriksson
@Szeparepa2: Azért a helyzet ennél sokkal bonyolultabb.
Én sajnálom a francia embereket, sajnálom Párizst, sajnálom Európát, de ugyanúgy sajnálom a többi áldozatot, akik Európán kívül kénytelenek átélni az amerikai és európai agressziót. Mert ugye az egész ott kezdődött, hogy az európai népek elindultak világhódító útjukra, tűzzel-vassal irtva az őslakosságot, bármerre jártak. Elvették hazájukat, házukat, javaikat, életterüket, életüket.
Most az történik, hogy ezek a népek, hála a nyugati fegyvereknek, technológiának, szembefordulnak az agresszorokkal.
karma1
@Szeparepa2: Oke, higgadj le egy kicsit, valoban ez lenne a jo: visszakuldeni, deportalni oket oda, ahonnan jottek.

DE: Akar egyetlenegyszer is belegondoltal ennek a KIVITELEZESEBE???
Ki fogja vezetni a repuloket, az autobuszokat, a vonatokat amikor ezt a vissza-portalast csinalnak? Te odaengedned a gyerekedet vezetni egy ilyen buszt? Vonatot? Engedned a lanyod legiutaskiseronek egy ilyen gepre?
Most, amikor meg "csak" nyugatra menetelnek, viszonylag bekesek, es nem olyan szervezettek, mint amikor VISSZA akarjak oket oda toloncolni, ahonnan eljottek, es itt most tokmindegy, hogy miert indultak el, haborus uldoztetes elol, vagy csak a jobb eletert, vagy barmi masert.
Kepzeld el a szitut, amikor egy vonatravalo , vegsokig elkeseredett emberrel kell "megkuzdened", akarcsak ugy, hogy Te vagy a vonatvezeto...

Gondolkodj, ... Hatha lenne valamilyen megoldas ezalapjan...
Peller Anikó
@kamra: megpróbálhatnád ezt elmegyalázni mekergelnek. Végülis ő találta ki, hogy hívjuk ide mindet aztán amelyik mégsem kell (szerintem egyik se) azt ő majd visszatoloncokolja a valahova.

Tehát amit itt leírtál az a legmagasabb szintű elmebajos mézesmadzagos álmodozása, sajnos.
karma1
@Szeparepa2: Aha... Szoval nem te gyulolkodsz... Mert azok, akik eddig BEKESEN keresztulvonultak a fel vilagon, azok folyamatosan robbantgattak, terrorizaltak a nepeket... Huuu, igazad van...
Tudod, mindenkibe minden erzes letezik: szeretet, gyulolet, utalat, harckeszseg, vedelem, MINDEN! Az viszont, hogy melyik erzesedet hivjak elo, az bizony nagyon is manipulacio kerdese, a partok ezt mar regen kitalaltak, igy minden part egy erzesre erosit ra.
Ezt gondolom elfogadod, mert ebbol allunk mi, emberek.
orban az elmult 9 honapban nem csinalt semmi mast, csak raerositett az idegengyuloletre - mert erre is hajlamosak vagyunk, mikozben egeszsegesen vedjuk a sajat eletterunket, ami szinten a mi emberi tulajdonsagunk. Es tette mindezt ket kivalo sz@rkevero "sugasara", aki a sajat fajtajat sem kimeli, ha penzrol van szo: finkelstein, es persze habony, akit sikerult kivonniuk a kozforgalombol, hogy nyugodtan tudja vegezni az aknamunkajat.
Itt mindenkinek nekimesz, mintha te mindentudo volnal, de a gyulolkodesen kivul egyenlore semmi masra nem vagy kepes.
Nehogy azt hidd, ha most bejon az ISIS fo-sz@rkeveroinek a terve, es a higgadt europaiak bedurvulnak, es nekiesnek VALOGATAS NELKUL a migransoknak, leoldosve oket, hogy akkor annak nem lesz kovetkezmenye, es az ISIS meg a maradek muszlim nepesseg nem fog akarni kiirtani minden "hitetlent" azonnal?
Ugye, ezt te sem akarnad, mert ha te megolsz valakit, igencsak benne lesz a pakliban, hogy a leolt rokona, baratja meg egyenesen ellened fordul.
Hogy tudd, nemcsak en, de rajtam kivul , nalam sokkal okosabbak sem ismerik a tokeletes megoldast, amivel elkerulheto lenne a verontas, es minden mehetne ugyanugy, mint azelott.

Eppen ezert en nem is "osztottam az eszt", ahogy megprobalsz beskatulyazni, lecikizni, de ezt mar a te oldaladrol lassan megszokom, bar nem fogadom el.
karma1
@Szeparepa2: Ha leveszed magadrol a loszemuveget, es megegyszer elolvasod azt a hsz-emet, amit 7.50-kor irtam, akkor csak VALASZOLJ AZ ABBAN FELTETT KERDESEMRE, mert ezt elmulasztottad: kizarolag izelgetni tudsz.

Megismetlem a kerdesem, ha veletlenul elsikkadt volna a lenyege:

Ha visszatoloncoljak, vagy kitoloncoljak ezeket a frissen menekulteket a mar elert orszagokbol, kik fogjak vezetni a repulogepet, vonatot, buszt, hajot, Oregistent, es hogy fogjak ezt kivitelezni???
Es hogy te odaengedned-e a sajat gyerekedet, netan te magad ulnel-e egy ilyen repulogep pilotafulkejebe, vallalva minden veszelyt, hogy egy ilyen idozitett bombaval a hatad mogott visszarepulj akar csak Sziria kozelebe is?

Erre a kerdesre meg mindig varom a valaszodat, de ha nem tudsz ra valaszolni, akkor kerlek, egyaltalan ne irj, mert a gyulolkodesedre nem vagyok kivancsi, es nem erdekel.
Ha akarok, en is talalok magamnak negativitast (bar errefele ez eleg nehez), ugyhogy erre az oldalra en nem ezert jovok.

A jovoben kimelj meg az erdeklodesedtol. En is ugyanezt fogom tenni, igy mindkettonknek konnyebb lesz, meglatod.
verum
Azért azt a tényt sem lenne szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a tömegáradat ellenőrizetlen csomagokat vihetett. Fegyverek, drogok, bármi lehetett náluk.
Azért akár honnan nézzük, ez igencsak törvénytelen, ilyent az 56-os menekültek sem tehettek meg. :-(
kakaósbögre
@Szeparepa2: ki anyázott téged te szerencsétlen?egyszerűen felhívtam a figyelmed egy-általad nem ismert-axiómára.az hogy ez tudatlanság vagy tanulatlanság eredménye az a te problémád.valószínűleg mindkettőé,de végülis leszarom.
kakaósbögre
@Szeparepa2:" aki ennyit tud, hogy beszól anyáz, aztán annyi... kösz hogy demonstrálsz.. és igazolsz vele engem... "

nos,ennyit rólad te szánalomgombóc.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.