Mészáros Lőrinc munkagépeit és alkalmazottjait több alkalommal láttuk dolgozni az új felcsúti kisvasúton, noha a kivitelezéssel a polgármester egyik cégét sem bízták meg. Az utolsó simításokat végzik a Felcsútról induló új kisvasút egész vonalán: ezen a héten többször is megfordultunk az építkezések környékén, ahol azt láttuk, hogy már csak néhány szakaszon dolgoznak a munkások, és közel sem akkora számban, mint hetekkel ezelőtt. A beruházás így is többhetes csúszásban van, ugyanis az eredeti tervek szerint október legvégén kellett volna átadni a Pancho Aréna és az alcsútdobozi Puskás Sport Hotel között kialakított vasutat. Ám ez nem sikerült.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Butautáló
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat epitse is fol legalabb az o sajat allomasat, azt a teremburajat! Juj de meghatodtam az onzetlen munkajaert, amivel a projektet tamogatja...:o)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
@karma1: Mint anno:
- Fiatalok, vár a MÀV ??? :-))
karma1
@volvós: Mit hulyeskedsz? Tegnap volt a Propin, hogy Ma.o.-n ritkitjak a vonatjaratokat. (Valoszinu atcsoportositjak mindet a mangalicatelepes birtokara, ..:o))))
justhpeter
Nem kellene az adóhivatalnak besegíteni Mészáros ingyenes munkájába ?
Butautáló
@justhpeter: Ne légy naiv! Ugyanabban a brancsban citerálnak! :))
karma1
@Butautáló: Hat ippeg azir,... Csaladban marad a kisvasutazas,... Ugyis csak orban budijanal, meszilorinc parlagfuves osfoldjenel, meg a Pancho arenanal all meg a kisvasut... Most akkor menjen oda a NAVelnok, oszt huzzon nehany kapavagasnyit,.. Addig se ellenoriz...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.