A baloldal a bevándorlók betelepítésében képzeli el Magyarország és Európa jövőjét – így reagált a Fidesz-frakció az MSZP-s Tóbiás József és Gurmai Zita szerdai szavaira.

Tóbiás József, az MSZP elnöke az Európai Progresszív Alapítvány (FEPS) és a Táncsics Alapítvány konferenciáján egyebek mellett összehangolt európai cselekvés sürgetett, és azt is mondta, végre kell hajtani annak a 160 ezer embernek az áthelyezését, amiről megállapodtak.

A Fidesz-frakció az MTI-nek küldött közleményében úgy fogalmazott: a párizsi terrortámadások, a nem szűnő migrációs nyomás és az egyre szélesebb terrorveszély mind figyelmeztetés, hogy az Európai Unió és az európai baloldal bevándorláspárti politikája megbukott.

A parlament keddi szavazásán kiderült – folytatták –, hogy a párizsi terrortámadások ellenére a magyar baloldal még mindig a bevándorlók pártján áll, és bevándorlók betelepítésében képzeli el Magyarország és Európa jövőjét, "nem törődve a magyar és az európai polgárok aggodalmával".

Az MSZP, a DK, az Együtt, a PM, az MLP és az LMP nem támogatta az uniós kötelező betelepítési kvótákkal szembeni fellépést, és mind a betelepítés végrehajtására kötelezték volna a kormányt – írta a Fidesz-frakció.

Jelezték: ezzel szemben a Fidesz az első perctől az EU külső határainak megvédését szorgalmazza, és elutasítja a betelepítési kvótát, amely jogtalan és veszélyes, szétteríti a terrorizmust, veszélyezteti a közbiztonságot, a kultúránkat, és csak újabb meghívót jelent bevándorlók millióinak.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bercifiu
Idióta Tóbiás, azt sem tudja, hogy mit kellene tenni. Ha gyorsan elhúzna
a Maszopból, talán még egy párt szerű képződmény lehetne belőlük.
coni
A menekültek szempontjából valóban nem szerencsés, hogy Tóbiás melléjük áll, ahogyan a pártjának sem egy főnyeremény.
Na de mint tudjuk értelmes politikus nem venne részt a mai magyar politikai sz@rdobálásban...
A menekültek szerencséje, hogy teljesen mindegy mit mond a magyar politikai elit, mert inkább visszamennek, minthogy ide "kvótázzák" őket.
csa-csa
"A baloldal a bevándorlók betelepítésében képzeli el Magyarország és Európa jövőjét!
gondolom majd ők kapnak munkát, lakást, a több ezer magyar hajléktalan munkanélküli meg csináljon amit akar nem? eszement idióták!
Freewolf
Sajnos a magyar baloldal még mindig a hazaárulás pártján áll, mint a történelemben mindig!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.