A terrortámadások arra hívják fel a figyelmet, komolyan kell venni, hogy az Európai Unióba olyan háborús területről érkeznek emberek, amelyekkel az unió különböző országai – különböző mértékben – hadban állnak – mondta a miniszterelnök, miután találkozott Jens Stoltenberggel, a NATO főtitkárával.

A csütörtöki budapesti találkozó után tartott sajtótájékoztatón Orbán Viktor arra figyelmeztetet, hogy az érintett területekről diverzáns csoportokat küldhetnek Európába, és ennek az eredménye a terror.

Orbán: Magyarország komolyan veszi a terrorháborút

Szerinte a párizsi terrortámadások után már nem terrorfenyegetésről, hanem valóságos terrortámadásokról kell beszélni, és Magyarország komolyan veszi a terrorháborút. Orbán Viktor szerint a délről érkező migránshullámot még szigorúbban kell ellenőrizni.

Jens Stoltenberg ugyanakkor azt tartotta fontosnak megjegyezni, hogy a múlt heti párizsi terrortámadások nemcsak ártatlan emberek ellen irányultak, hanem alapvető értékeink, a nyitott, demokratikus társadalmak ellen is, és ezeket meg kell védeni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
A Zsebcézár milyen magasnak tűnik egy 170 centis ember mellett. Ja most látom, hogy tűsarkúban pózol a csuti. Már ilyenkor sem meri levenni a golyóálló mellényt? Vagy netán a mészáros-mangalicától hízott meg ennyire? A helyes megfejtők között kisorsolunk egy rohadt narancsot!
vadnarancs
A Zsebcézár milyen magasnak tűnik egy 170 centis ember mellett. Ja most látom, hogy tűsarkúban pózol a csuti. Már ilyenkor sem meri levenni a golyóálló mellényt? Vagy netán a mészáros-mangalicától hízott meg ennyire? A helyes megfejtők között kisorsolunk egy rohadt narancsot!
justhpeter
@micfild: Nagyon jó. Ez a szerencsétlen zsebcézár megint hasba akasztott egy nyugati politikust, aki csak hónapokkal később fog rájönni, hogy az sem volt igaz, amit a mi cézárunk kérdezett.
Szókrakész
Csak egy, de elgondolkodtató kérdésem van.
Ha már az iszlám állam mindenhol ott van, akkor miért nem tudott megszervezni egy európai több városra, országra kiterjedő terrortámadási akciót?
Főleg annak "tudatában", hogy jól szervezettek, fullon vannak önmerénylő "aktivistával", hírszerzési, logisztikai...egyéb háttérrel.
Miért csak egy várost szemeltek ki, és ez persze megint Párizs?
Ha már az embereik mindenhol ott vannak, ahogy állítják, akkor miért cseszik el a totális háborút, lelki terrort egy, csak egy városra irányuló akcióval, mikor több város ellen egyszerre végrehajtott akciónak sokkal nagyobb hatása lenne?
Akkor az emberek tényleg összeszékletelték volna magukat.
Miért Párizs és mindig csak Párizs?!?!?!
És azután ez a nagy világgyász és mindig Párizsért?
És a többi áldozat a világon?
Hány háború történt 45 óta?
Legnagyobb a vietnámi volt.
Hány fegyveres konfliktus történt azóta, hány terrortámadás történik a világban szinte minden nap?

Nagyon kispályások lehetnek ezek a terroristák, hogy így kapkodnak, össze-vissza cselekednek, miközben "önkéntesük" van bőven, hiszen a sajtó, a média egész végig ezt sulykolja belénk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.