Megdöbbentő számok: 550 nyugati nő hagyta már el családját és csatlakozott az ISIS-hez. Mintegy százan közülük "romantikus" blogok... A szerda hajnali újabb terrorcselekmény kapcsán immár két terrorista nő is bekerült a híradásokba. Mindketten "öngyilkos övet" viseltek, mely bombákkal volt felszerelve. Hazug, romantikus világ ígéretével toboroznak Az emberekben óhatatlanul is felvetődik a kérdés: miként lehet, hogy most már tömegével csatlakoznak nők is a világ legelvetemültebb terrorszervezetéhez? A miért talán azzal a különös, "romantikus" világképpel magyarázható, amit az ISIS hazudik azoknak a leginkább fiatal, de legfőképpen sebezhető nőknek, akik be is dőlnek ennek. Ez is érdekelhet: Ostromállapot Párizsban, lőnek, egy nő felrobbantotta magát Az Anna Erelle álnéven publikló francia újságírónőnek sikerült beépülnie az ISIS-be beszervezett nők közé. A dzsihád jegyese című könyvében rendkívül szemléletesen mutatja be, hogy az ISIS miként és voltaképpen miért is...

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ez az egész hasonlít arra, mint egy bizonyos vallás, amivel szerintem már ti is találkoztatok a kaputokban. Megkörnyékezik az ember, állandóan becsengetnek. (Valami különös érzékkel a friss özvegyeket hamar megtalálják.) Elhívnak a gyűléseikre. Aztán elkezdik bebeszélni, hogy aki nem hívő az gonosz, csak az jut a paradicsomba, aki hozzájuk csatlakozik és már szembe is fordították a családdal az áldozatot. Az eszköz ugyanaz, csak ők az érzelmi terrornál megállnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.