"Én bízom benned, Te bízol bennem? Ha igen, ölelj meg!" – szólított fel francia muszlim férfi. Ez történt vele.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Talán elhisszük, hogy a terrorizmus nem egyenlő az iszlám vallással és fordítva is. És ha ezt elhisszük, akkor tettünk egy lépést a terrorizmus ellen és a tisztességes iszlám vallású emberek mellett. Nem tartom magamat kiemelkedően művelt embernek vallások témájában, de nem ismerek olyan vallást, amely más vallás képviselőjének elpusztítására hív fel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
ez nem kultúra kérdése hanem a naivitásé. Most mindenki szajkózza a saját emberségét de miért nem ölelkezik azzal aki allahot kiabál ?...vagy miért nem ölel meg egy medvét az sem bántotta soha...
Csizmás Kond
Amúgy kell egy kis kikapcsolódás...odamegyünk megölelgetünk egy arabot és befaszagyerekek leszünk...
gulyasgyula
@Csizmás Kond: Most olvasom hogy a fiatalok körében 20% a munkanélküliség ..Gondolom az Unióban ,Európában is hasonló állapotok vannak ...Nem elébb ezeknek A FIATALOKNAK KELLENE tisztségesen megfizetett munkahely minta migránsoknak ..?? Bármenyire is sajnálom Őket normális embereknek első a család ,,Ha az UNIÓ egy nagy család talán MERKELNEK is előbb ezt kellene megoldani a migráns helyzet helyett ...
Csizmás Kond
@gulyasgyula: Az aki nem akar az nem is fog dolgozni csak követelőzni, és inkább fog csövezni mint tenni valamit...sajnos.
Merkelt meg a bandáját már rég valagon kellett volna rúgni, mert amit csinálnak az csak a kilátástalanságot növeli.
gulyasgyula
@Csizmás Kond: Igazad van, én is így látom .. Sajnos ilyenek irányítják az Uniót.,európát .. Szerintem ebbe belebukik ..
profon
Amerika az arab térségben, ártatlan civilek ezreit bombázta. "Véletlenül" még kórházat is ami tele volt gyerekekkel. Vissza kellene nézni pár évet és megláthatnánk, hogy ki, kinek a terroristája ! Lehet ezt a bekötött szemes dolgot PR akciónak nevezni, de legalább megpróbált valamit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.