2015. 11. 19. 19:50 Viszkisdoboz „Jobb állva meghalni, mint térden csúszva élni.” (Emilio Zapata) Nem, nem, nem! Soha nem gondoltam volna, hogy én magam leszek a nemzet közellensége, mégis megtörtént. Soha, de soha nem gondoltam volna, hogy elítélt bűnözője leszek szülőhazámnak. Mégis megtörtént. Ma felfüggesztett börtönbüntetést kaptam egy olyan tettért, amit el sem követtem, ha igen, akkor rajtam kívül ebben az elveszett országban még több százezren. Mindenki, aki megvette tanácsi, önkormányzati, szolgálati vagy akármilyen lakását az államtól vagy önkormányzattól kedvezményes áron, most rettegjen, és egyébként is szégyellje magát, de nagyon!

Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
@lópicigáspár: ...nem szégyen...
íme mivel cáfolom:
" Honvédelmi Minisztérium közigazgatási államtitkára voltam, korábban katonatiszt, majd sikeres ügyvéd."
Nem tudom mennyire igazak amik le vannak írva viszont ő is ugyanannak a szervezetnek volt a részese mielőtt vádlott lett volna...
Az hogy nem gondolta, hogy majd később rajta csattan az ismét más téma...
lópicigáspár
@Csizmás Kond: El kell olvasni az egész történetet. Szégyen, hogy egy jogállamban ilyen koncepciós perek egyáltalán vannak!
Csizmás Kond
@lópicigáspár: Az tényleg szégyen de ahhoz hogy egy perből ítélet szülessen az elitélt részéről bizonyítási hiányosságnak kell lennie...és ő mint ügyvéd ezt előre kellett lássa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.