Az MSZP aláírásgyűjtésbe kezdett Budapesten, a szocialisták a bérek emelésére kívánják rábírni a kormányt – közölte Kunhalmi Ágnes, a párt budapesti elnöke szombaton.

Az MSZP szeretné kikényszeríteni, hogy a közszférában senki ne kereshessen havonta nettó 150 ezer forintnál kevesebbet – mondta Kunhalmi Ágnes, majd hozzátette, a főiskolát végzettek esetében ennek az összegnek 175 ezer forintnak, az egyetemi diplomásoknál 200 ezer forintnak kell lennie.

Az MSZP is beszállt az aláírásgyűjtésbe, béremelést követelnek

Az MSZP budapesti elnöke szerint ez a változtatás 380-400 milliárd forintos éves kiadást jelentene az államnak, amire – szerinte – meglenne a költségvetési fedezet.

"Nem a pénz, hanem a jó kormányzás hiányzik" – fogalmazott Kunhalmi Ágnes, és hangsúlyozta, ha a kormány nem tesz lépéseket a fizetések emeléséért, akkor az ország kiürül és nem marad senki, aki adót fizetne.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mézike
jesszus!
Mikor azmszp kormányzott akkor a fidesz nyervákolt emberhez méltó bérekért...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@Levendula: Igazad van. És van még egy réteg, akikkkel senki sem törődik, ez pedig az áplást végzők, akik otthon ápolják egy családtagjukat. Szabadnap, szünet nuku, minden rajtuk van, idegileg és fizikailag is kikészülnek, de róluk szó sincsen!
kamazuka
Ágika a fedezet ennek a 2-3 x-sára is megvan.
Kérdés,hogy mikor "Ti,, oda voltatok állítva mit cselekedtetek e kérdésben.Most nem az IMF hitelből történt nyugdíjemeleésre gondoltam,mert nem lennék sportszerű.
Azt értem hogy közszférában,de azt kevésbé,hogy miért nem az össztársadalomra vetítve.
Sa ha már a vetítésnél járunk.
Értem az aggályokat és biztosíthatom a jövedelmek emelkedésére van megnyugtató megoldás,hogy úgy mondjam egy újszemléletű ötelt,de ez ma itt senkinek sem kell.
Pontosabban a rendszer köszöni szépen jól van.

Megemlíteném,az én életemet én finanszírozom.
"Isten,, aztmondta nekem,Te,csak minimálbért kereshetsz havonta.
De "isten,, azt nem mondta,hogy hányszor!
izo
Ez a lökött tyúk nem tudja mit mondtak az elvtársai amikor az első Orbán kormány 27 ezerről 50ezerre felemelték a minimálbért?"A gazdaság versenyképtelen lesz!
emerencia
@Levendula: @Desischado: Egy MSZP által támogatott miniszterelnök már megbukott amiatt, hogy a közszférának alaposan megemelte a béreit miközben a versenyszférában dolgozók keresete alacsony maradt. Most kezdik elölről ugyanazt ellenzékben. Sajnálatos, hogy már a legnagyobb baloldali párt is lemondott a társadalom profittermelő tömegeiről. Így aligha fogják megnyerni a következő választást de az is lehet, hogy jól elvannak ellenzékben, nem szeretnének a kormányzással és a társadalom minden rétegével bajlódni. ):
kukac50
A rokkantak nyugdíjáról se feledkezzen el mert azt felére vissza vették sok embertől,mert 96 ezer járt a munkabér után de szó nélkül csak 46 ezret küldenek.
Szókrakész
"Az MSZP is beszállt az aláírásgyűjtésbe, béremelést követelnek"

Mire fel követel az nemszp béremelést?
Nem is dolgoznak.
Üres parlament, nincs ellenzéki munka, ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.