Az RTL Klub stábját múlt héten tiltotta ki a Parlamentből Kövér László házelnök, miután a tévések be szerettek volna jutni Orbán Viktor és a NATO főtitkár sajtótájékoztatójára, amelyen csak a közmédia vehetett részt. Hétfőn próbálkozott újra a stáb, a kitiltás ellen minden ellenzéki párt tiltakzik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
A kunbajusz Aczél Györgynek képzeli magát, pedig a főcenzor egykori ismerői szerint még annak a térdéig sem ér föl IQ-ban.
karma1
@nezelodo: Azert a Gyuri nagyon adott arra, hogy ujsagiroval NE rugja ossze a port... Ezeknek semmi se szent, es ennek bizonysagat is adjak. Azert en ugy hiszem, hogy az RTL-nek meg kene talalni azt a forumot, ahol ezt a kivetelezest szova tehetnek, a sajtoszabadsag megsertesenek a vadjaval, nem?
pbalage
mostanában azt mondják a bokorban bújkáló "többségiek", hogy ez a Kövér László jó lesz köztársasági elnöknek, mert annyira korrekt mélymagyar maffiózóhaver.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok