Az Országgyűlés ma antikorrupciós vitanapot tart a Jobbik kezdeményezésére. Elképzelni sem tudjuk, hogy 2015-ben, Kövér László parlamentjében egyáltalán hogyan kerülhet szóba ilyesmi, és főleg: miről fognak "vitázni", de amint többet megtudunk, azonnal elújságoljuk!

Az ülésnap, amely a Ház aktuális kéthetes ülésének zárása, délelőtt 11 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, majd kérdések és azonnali kérdések következnek. 

A parlament honlapján elérhető információk alapján az emberi erőforrások miniszterétől több frakció is választ vár majd. A fideszes Kovács József arról érdeklődik, hogy tovább csökkennek-e a kórházi várólisták, a jobbikos Dúró Dóra arra kíváncsi, mikor lesz végre béremelés a kulturális ágazatban, míg az LMP-s Ikotity István azt kérdezi, mi a logika az újabb felsőoktatási szakok megszüntetése mögött.

Ezzel egy időben a szocialista Kiss László arra vár majd választ a fejlesztési minisztertől, hogy a III. kerületieknek meddig kell még elviselniük a közlekedési káoszt.

A képviselők az ülésnap végén a Jobbik kezdeményezésére a korrupció visszaszorításáról és a korrumpálódott politikusok elszámoltatásáról vitázhatnak, több mint 8 órában. Az ellenzéki párt kezdeményezését az MSZP és az LMP is támogatta.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Talán inkább Anti korrupciós napot... Merthogy Tóni, vagyis Anti neve gyakran kerül említésre korrupciós ügyekben. Talán így érthették? De akkor miért nem Anti korrupciós ,,emútötév"?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemjoezigy
Képviseleti, vagy ha úgy jobban tetszik parlamenti DIKTATÚRA van Magyarországon!
Tehát, ahogy írjátok @eugen4402: @Szókrakész: és a Többiek, ez csak megint csak porhintés, parasztvakítás, ezt is megcsináltuk, a nép fogja be program!
eugen4402
@nemjoezigy: Talán az lehet némi pozitívum, hogy egyre többen látjuk, mennyire átlátszó a nagy nekibuzdulás, vitanapot kiteszik a kirakatba, a biznisz pedig zavartalanul folyik tovább.
nezelodo
Nincs humorérzéke a lenyúlós állampártnak! Én a helyükben a "vastagbőr" címet adtam volna a munkaanyagnak. Akkor még volt, amikor PÖCS-nek nevezték az alkuló pedagógus, munkacsoportot, gondolom az önként jelentkező párthívekre gondoltak a névadásnál.
Hofipisti
Miután szerénytelenség, ha valaki magáról papol, ezért aztán pártunk és kormányunk jól nevelt politikusai - öt és fél év kormányzás után is - inkább "elmútnyócéveztek".
Van oly vastag bőr ...
Desischado
Mi a manó, ezek mint anti korrupció ellenesek?! Sírni kell ezen, annyira keserves, hogy játszák a hófehérkét. Majd verik a mellüket, hogy ez is megvót, mi mindent megtettünk, aztán lopnak vígan tovább! Amíg hülyék vagyunk, és hagyjuk!
kukac50
Hiába a vitanap lopnak ameddig csak tudnak!
A vagyonosodásukat meg nem vizsgálja senki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.