A Süddeutsche Zeitung szerint a német kancellár tegnapi beszédében az EU keleti tagállamainak küldött éles hangú figyelmeztetést. Merkel-es-OrbanA Süddeutsche Zeitung szerint a német kancellár az EU keleti tagállamainak küldött szokatlanul éles hangú figyelmeztetést, amikor tegnap arról beszélt a Bundestagban, hogy a menekültkérdésen dől el, fennmaradhat-e a schengeni rendszer. A tudósítás megjegyzi, hogy Lengyelország immár hallani sem akar a kvótáról, a magyarok és a szlovákok pedig az Európai Bírósághoz kívánnak fordulni ez ügyben. Mint ismeretes, a kancellár kijelentette a Parlamentben, hogy a szabad utazásra hosszú távon csak akkor van mód a földrészen, ha a tagállamok kötelező és állandó kulcs alapján osztják el egymás közt a menekülteket.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Egyszer csak sarokba szorítják és szétrúgják ezt a mocskos felcsúti patkányt !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@wagabund: 17:24 Igazságod van... csakhogy szerintem ezek az emberek már nem u.azok az emberek... Attól még, ha az apám mondjuk csinált volna valami gaztettet... én ezért nem felelek és én attól még más ember lehetek... természetesen ettől függetlenül nem lehet és nem szabad elfelejteni az Általad emlitett szomoru tetteket!
Butautáló
@Mézike: Ügyes voltál Drága!
Én már többször említettem, hogy ez nem megy sokáig! Mármint az egyik kézzel elfogadni minden jót az EU-tól, a másikkal meg középső ujjat mutatni a kötelezettségekre! Fél éven belül ugrik a szavazati jog és ha nem változik a hozzáállás, viszlát EU! Ideje lenne kivágni a Fideszt az ország éléről, mert nagyon-nagy baj lesz ebből!
Toby
Egyszer csak sarokba szorítják és szétrúgják ezt a mocskos felcsúti patkányt !
Sziszifusz
@Toby: 17:38
Ez az ember az utolsó leheletéig harcolni fog és eközben rengeteg bajt okoz a magyaroknak és szövetségeseinknek is. A minimális kártevés érdekében őt egy gyors és hatékony eljárással kellene eltávolítani.
A mai belpolitikai helyzetben erre egyedül a Fidesz belső ellenzéke képes. Ők lehetnek olyan belső információk birtokában amelyek felhasználásával sarokba szoríthatnák Orbán Viktort.
Toby
@Sziszifusz: Egyetértünk, de nem sarokba kéne szorítani ezt a szemét trógert, hanem élve elásni a felcsúti Botláb stadionba !
Trágyának sem lenne utolsó !
papa.49
Az utolsó saller érik már nagyon, csak az a baj a békát megint a köznépnek kell lenyelnie!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.