Pártpolitikai kérdés lett a TEK legutóbbi akcióiból, és a szervezet vezetője össze-vissza beszélt a kérdésben, de ettől még az ügy valódi ügynek tűnik – ezt Molnár Zsolt, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának MSZP-s elnöke mondta az ATV Szabad szemmel című műsorában pénteken.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Én továbbra is bízom a TEK-ben, mert értünk, mindannyiunkért dolgozik, a BLIKK nevezetű bulvár szennylap minden hisztikeltő, gúnyolódó szándéka ellenére.
Toby
"Tegnap este a Magyar Nemzeti Hadsereg egyik tagja a Facebookon írt posztjában visszautasítja, hogy szervezetüknek köze lenne az egészhez. „A Blikk nevű sajtótermék a Magyar Nemzeti Hadsereg nevét hírbe hozta az - állítólag - Orbán Viktort célkeresztjükre tűző, minap elfogott férfiakkal. A fenti állítást határozottan cáfoljuk és egyben visszautasítjuk a lejáratásunkat megcélzó kísérletet” – írja."

Csak nem békés vándorkőműveseket sikerült "elkapnia" a konda-testőrségnek ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.