Mit nem lehet azon érteni, hogy ha támadják a kisvasutat, még tovább építjük? Melyik része nem volt világos a netadó eltörlése után bevezetett útdíjnak, és a vasárnapi bolt bezárásnak? Ki előtt nem világos a kormánytagok családtagjainak gyorsan jött meggazdagodása?

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Ebben az országban a fiataloknak nincs jövője! Orbán (sleppje, családja) évtizedekre berendezkedett, saját magának alkotmányt ír, minden jó állást csókosainak oszt.
A szomorú, hogy mindehhez az "ellenzék" asszisztál.
Orbán boldog, Tiborc nem panaszkodik, én meg szarul érzem magam ebben a "diliházban" !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@rugacs: ...és még valami a múlttal kapcsolatban. Láttuk mi ment régen, ezért nem ők vannak hatalmon. Azt gondoltuk sokan, hogy majd jobb lesz minden, mert mint ahogy ma is, ki voltunk rá éhezve. Orbán kb. azt mondta, amit hallani akartunk, de akkor még sokan bíztunk benne. Ma már tudjuk, hogy csúnyán és tudatosan átvert. Tehát nem lett más, nem jött a nagy és lehetőségként jelen lévő áttörés, azért ma már kevésbé vagyunk elnézőek. Tapasztalatból Ismerjük a dörgést, tudjuk hova vezet, látjuk hogy folytatódik, sőt fokozódik az átverés. Aki képes hangot adni a felháborodásának, az pont a múlt miatt teszi, mert nem felejt.
hetöndöe
@rugacs: Nyugi Haver,mindennek eljön az ideje,bizonyíték az van,nem is kevés,pár idióta rohadék fitymaszos gecire a műanyag lakat is ráfog rohadni.Csak türelem,mindennek eljő az ideje.:-)
rugacs
@Aki Én: "Azt gondoltuk sokan, hogy majd jobb lesz minden" És sokaknak valóban jobb lett minden...De nem mindenkinek. Olyan kormány sosem volt és sosem lesz, aki mindenkinek kánaánt hoz.
Akinek most jó, annak eddig nem igazán volt jó, de akinek eddig jó volt, annak most biztosan nem olyan jó.
Nekem eddig rossz volt, most valamivel jobb, de messze vagyok attól, hogy azt állítsam: nekem most jó. De nekem most jobb...és lehet még jobb is, de az tőlem függ. Pártsemlegesként, pártfüggetlenként csak magamra számíthatok, de bízom magamban..
Akinek most nem jó, próbáljon a saját lábára állni és ne várjon a sült galambra...Szerintem az lehet igazán kétségbeesve, aki csak úgy képes valaki lenni, ha a rendszer urai a szárnyuk alá veszik, aki mecénás nélkül egy nulla...
rugacs
@hetöndöe: Cimbi, te az a fajta fotelkommentelő vagy, aki önerőből a sz@rt sem tudja magából kinyomni... ebből kifolyólag neked mindenki idióta, aki nálad többre képes..
Én tök nyugodt vagyok, mert ha rajtad múlik, ebben az évszázadban már nem lesz változás. De ne csüggedj, tartsd melegen a bizonyítékodat, hátha még ebben az évezredben kikaparja neked valaki a gesztenyét .. :-DD
Aki Én
@rugacs: 12:39 Ne a csókos alapból induljunk ki, mert az fals, azok kevesen vannak. Rengeteg embert ismerek akiknek mindig is jól ment, sosem tartoztak sehova politikailag, de látják a gondokat. Az adók száma és összege, az egyéb elvonások, megszorítások, a becsületes munka értéke, a kereskedelmi árak, a tízezrével megszűnő vállalkozások, a közmunka értéke, a közjó helyett a magánszámlákra átjátszott súlyos milliárdok. Ne vigasztaljuk már magunkat a múlt szüntelen emlegetésével. Azt gondolná az ember, hogy az elég volt tanulópénznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.