Mit nem lehet azon érteni, hogy ha támadják a kisvasutat, még tovább építjük? Melyik része nem volt világos a netadó eltörlése után bevezetett útdíjnak, és a vasárnapi bolt bezárásnak? Ki előtt nem világos a kormánytagok családtagjainak gyorsan jött meggazdagodása?

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Ebben az országban a fiataloknak nincs jövője! Orbán (sleppje, családja) évtizedekre berendezkedett, saját magának alkotmányt ír, minden jó állást csókosainak oszt.
A szomorú, hogy mindehhez az "ellenzék" asszisztál.
Orbán boldog, Tiborc nem panaszkodik, én meg szarul érzem magam ebben a "diliházban" !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Eddig is azt tették, csak most törvényesítve lett !
rugacs
Pl. nekem. Vállalom. Főleg a "gyors" kifejezést nem értem.
Mert 1988-ban még nem igazán volt Magyarországon milliárdos, de érdekes módon 1990, vagyis röpke két év alatt már több is. Főleg ex-mszmp-s politikus képében. Olyanok lettek egyik napról a másikra milliomosok, milliárdosok, akik korábban azt a rendszert "építették", amely elutasította a magántulajdont!!!
S ezeknek a milliárdosoknak a növekedésével egyenes arányban szűntek meg a gyáraink, üzemeink.
S most ugyanezek az emberek vetik a Fidesz szemére, hogy korruptak. Persze, biztos azok. Ahogyan ők is.
Csak azzal a különbséggel, hogy ők röpke pár hónap alatt lecsapolták az ország teljes vagyonát, kiárusították az államot és tönkretették azt.
Ezek a rohadékok előbb államosítottak minden magántulajdont, aztán a rendszerváltás után megtartottak mindent maguknak.
Szóval nekik van a legkevésbé joguk másokat vagy bárkit kritizálni és korrupcióval megvádolni..., még akkor is ha amúgy igazuk lenne.
Mert ők azok, akik ezt a gyalázatot kitalálták és legelőször megtették!
rugacs
És egyáltalán mi az hogy a "saját lábára"? Ez valami újkori kifejezés? Mert a szólás szerint: saját szakállára.
Ha már magyar témával foglalkozol, cimbi, legalább próbálj meg nem idióta jelzőt használni!!!
zöldszem
Ebben az országban a fiataloknak nincs jövője! Orbán (sleppje, családja) évtizedekre berendezkedett, saját magának alkotmányt ír, minden jó állást csókosainak oszt.
A szomorú, hogy mindehhez az "ellenzék" asszisztál.
Orbán boldog, Tiborc nem panaszkodik, én meg szarul érzem magam ebben a "diliházban" !
Sziszifusz
@rugacs: 09:36
Szerinted csak azok kifogásolják a Fidesz pofátlan politikáját akik korábban hasonló bűnöket követtek el ? ... hát nem !
Egyébként is az elődök bűnei nem jogosíthatnak sem senkit sem, hasonló, vagy még nagyobb bűnök elkövetésére.
Persze az Orbán rajongó, agymosáson átesett személyek körében nincs semmi kifogásolni való. Ezen a társadalmi állapoton már-már a Stockholm szindróma tüneteit láthatjuk.
Clavigo
@rugacs: Kegyes Urad csúzliszájú lányától származik ez a kifejezés.""saját lábon állás "..
Aki Én
@rugacs: Először is aki ezt írta, az jó eséllyel nem lett milliárdos az előző rendszerben sem. Másodszor itt vagyok én, nekem sincsenek lopott milliárdjaim, de százmillióim sem. Én kritizálhatom ezt a rablást is, vagy csak az előzőket? Ha valakit felháborít az előzők rablása, ország kifosztása, akkor ma miért keres mentségeket, miért nem háborog ugyan úgy? Egyébként melyik mai vezető fideszes nem volt a korábbi rendszer kiszolgálója?
A ,,saját lábon állás" valóban egy újkori kifejezés. Orbán lánya hivatkozott erre, miután a férje hirtelen jött gazdagságát firtatták és az ő iskolájának árát, amit sem az ő, sem az apja jövedelme nem tesz lehetővé. De igazad van ne ezzel foglalkozzunk, hanem a múlttal, addig is mehet büntetlenül a korrupció. Majd foglalkozunk ezzel is húsz év múlva.
eugen4402
Lehet, hogy minden MSZMP-és lopott, bár azt a KNEB észre vette volna.
(Aki nem emlékezne rá, a 4 betű a Központi Népi Ellenőrző Bizottság-ot jelentette.) Lehet, hogy egy megyei jogú város (egyik) titkára volt az egyetlen kivétel, aki nem lopott, és akit látásból ismertem, mert előttünk húzott el gyakran a Babetta robogóján a 160 négyzetméteres kiskertjébe kapálgatni, ahol még egy kis házikó is meglapult a szőlőlugas árnyékában.
zöldszem
@Aki Én: Egyesek szerint, lopni csak a kommunistákból, és zsidókból összeverbuvált újkeresztény Fidesz vallásúaknak szabad.
Persze akit boldoggá tesz, hogy a számára rokonszenvesebbek zsebelik ki, az örülhet,tapsolhat a neki rokonszenvesek uralmának. Én, s gondolom velem együtt mások is, szívesen látnánk őket + a saját lábon állókat rács mögött. Vagy, szívesen felnéznék rájuk... fel a lámpavasra...
A Fideszes zsidó nem zsidó. A fideszes komcsi nem komcsi. A fideszes cigány nem cigány. A fideszes tolvaj nem tolvaj. A fideszes liberális nem liberális. Ezek mind igaz hazafiak, derék magyarok.
rugacs
@Aki Én: A "saját lábon állás" és a "saját lábára lophat" ezek szerint egy és ugyanaz? Még nem hallottam, de ha te mondod, elhiszem.
Az előzőek rablása bizonyított tény, a mostaniaké még teória.
Ráadásul én tudomásul vettem, hogy a kormányzásnak vannak negatív velejárói, úgy mint a haverok, rokonok kiszolgálása. Többször írtam, hogy ez mindig is így volt és mindig is így lesz. Viszont nem mindegy, hogy ki kezdte, mert az mutatott rossz példát a többinek. És tetszik vagy nem, a mostani korrupcióval valóban a jövő fog foglalkozni. Mert kecskére bízni a káposztát nincs értelme...
colibri
Micsoda?? Hogy teória?? No fideszes politikusok, mostmár értem a nagyméretű lopásokat, a mr 20 %-okat, akik ilyen szavazóktól kapják a kétharmadot több ciklusra is, nyugodtan hazudjanak, csaljanak lopjanak, mert ez csak teória. Hajrá! Mint ahogy eddig sem, ezután se fogják vissza magukat! Ügyesek, jó megfigyeleők, eltanulták a lopást az elődöktől, de mivel nem önök kezdék, nem is hibásak, sőt... az egész csak egy teória! (DDDDD:)))
hetöndöe
@rugacs: Bizonyított tények,meg a teóriák.:-)))))))
Ez nekem is nagyon tetszett.A sok fideszes majom,mind becsületesen lett milliárdos.:-)))))))))))))))))))))))))))))))))
A vakság ostobává is tesz,vagy csak naivvá?:-)))
Toby
A régi jelszó ismét eredeti fényében tündököl: " Tiéd az ország, magadnak építed" !
Ezek a mocskos patkányok hát nem szó szerint vették ?
rugacs
@hetöndöe: És a mellőzöttség ostobává? Azt mondod, lopnak. Kitől? Tőled mit loptak el? Bizonyíték? Ha van, miért nincs feljelentés? Ha nincs, ez csak rágalom.
Sorold ide, melyik Fideszes kitől mit lopott el! Mielőtt belemennénk abba, hogy a sok Fideszes hogyan lett milliárdos, beszéljünk arról, hogy a sok mszp-s majom, meg a sok dk-s majom, meg a sok szdsz-es majom, meg a sok mdf-s majom, meg a sok komcsi majom mitől hogyan lett milliárdos?! És ha ezek után kiderül, hogy a Fideszesek ezektől veszik el a javaikat, azt magasról lesz@rom! Tegyék, még tapsolok is hozzá! :-DDD
rugacs
@Toby: Anno a '60-as, '70-es években a szüleim is így gondolták - hogy maguknak építik - aztán a rendszerváltás után hamar kiderült, hogy valójában a mocsok komcsiknak (Apró, Horn, Schuchmann, meg a többi rohadéknak) építették, akik egyszerűen lenyúlták az államtól a gyárakat, üzemeket, földet és minden egyebet. Ismerek sok ilyen exkomcsit mszp, szdsz, dk és egyéb szennyes színekben, de egy sem éhezik, egynek sincsenek megélhetési gondjaik. Viszont ismerek sok Fideszest, akik nem lettek milliomosok sem, nem hogy milliárdosok. Akkor hogy is van ez, ki a nagyobb tolvaj?!
Aki Én
@rugacs: 19:07 A lábon állást így vagy úgy biztosra veszem ,hogy érted. Ezt a ki kezdte dolgot nem értem, de az már egészen biztos nézőpont kérdése, hogy ki a gátlástalanabb. Én nem vagyok elfogult egyikkel sem, tehát alapból tisztábban láthatok elvileg.
Nem vagyok képes elfogadni a mai orbitális hazudozást és tolvajlást azért, mert már régen is ez ment. Ennyi. De itt van ez, ami nem ma volt, és szorosan kapcsolódik egy másik cikknél említett privatizációs kijelentésedhez is. Persze becsukhatjuk a szemünket, tulajdonképpen éppen elég ha csak a múltat emlegetjük, hiszen mindig loptak, tehát ma is belefér.
nol.hu/belfold/az-orban-csalad-esete-a-foldprivatizacioval-1575951
Aki Én
@rugacs: 01:27 Ez így nem igaz. Rengeteg volt mszmp-s maradt csóró a családjával együtt. CSak, hogy egyet említsek, Horn testvére. Szerinted az orbán család csóró? És melyik mai politikusnak nincs köze a szocializmushoz?
De rossz úton jársz, mikor ezt egyfajta licitnek fogod fel. A gyerekgyilkos tárgyalásán sem érdekel senkit másik bűnöző korábbi tette.
Még mielőtt azt mondanád, hogy védek bárkit is, elárulom, hogy az 50-es években a jómódú családomtól mindent elvettek, munkatáborba kerültek. Kettőnk közti alapvető különbség, hogy én egyikkel sem vagyok elfogult, egyiket sem védem, nem próbálok mentséget keresni. Nem mondom, hogy tudom, hogy lopnak, de kevesebbet és ez belefér. Ugyan úgy felelős vagy ezért ma, mint mikor a múlt védelmezőit említed.
Aki Én
@rugacs: ...és még valami a múlttal kapcsolatban. Láttuk mi ment régen, ezért nem ők vannak hatalmon. Azt gondoltuk sokan, hogy majd jobb lesz minden, mert mint ahogy ma is, ki voltunk rá éhezve. Orbán kb. azt mondta, amit hallani akartunk, de akkor még sokan bíztunk benne. Ma már tudjuk, hogy csúnyán és tudatosan átvert. Tehát nem lett más, nem jött a nagy és lehetőségként jelen lévő áttörés, azért ma már kevésbé vagyunk elnézőek. Tapasztalatból Ismerjük a dörgést, tudjuk hova vezet, látjuk hogy folytatódik, sőt fokozódik az átverés. Aki képes hangot adni a felháborodásának, az pont a múlt miatt teszi, mert nem felejt.
hetöndöe
@rugacs: Nyugi Haver,mindennek eljön az ideje,bizonyíték az van,nem is kevés,pár idióta rohadék fitymaszos gecire a műanyag lakat is ráfog rohadni.Csak türelem,mindennek eljő az ideje.:-)
rugacs
@Aki Én: "Azt gondoltuk sokan, hogy majd jobb lesz minden" És sokaknak valóban jobb lett minden...De nem mindenkinek. Olyan kormány sosem volt és sosem lesz, aki mindenkinek kánaánt hoz.
Akinek most jó, annak eddig nem igazán volt jó, de akinek eddig jó volt, annak most biztosan nem olyan jó.
Nekem eddig rossz volt, most valamivel jobb, de messze vagyok attól, hogy azt állítsam: nekem most jó. De nekem most jobb...és lehet még jobb is, de az tőlem függ. Pártsemlegesként, pártfüggetlenként csak magamra számíthatok, de bízom magamban..
Akinek most nem jó, próbáljon a saját lábára állni és ne várjon a sült galambra...Szerintem az lehet igazán kétségbeesve, aki csak úgy képes valaki lenni, ha a rendszer urai a szárnyuk alá veszik, aki mecénás nélkül egy nulla...
rugacs
@hetöndöe: Cimbi, te az a fajta fotelkommentelő vagy, aki önerőből a sz@rt sem tudja magából kinyomni... ebből kifolyólag neked mindenki idióta, aki nálad többre képes..
Én tök nyugodt vagyok, mert ha rajtad múlik, ebben az évszázadban már nem lesz változás. De ne csüggedj, tartsd melegen a bizonyítékodat, hátha még ebben az évezredben kikaparja neked valaki a gesztenyét .. :-DD
Aki Én
@rugacs: 12:39 Ne a csókos alapból induljunk ki, mert az fals, azok kevesen vannak. Rengeteg embert ismerek akiknek mindig is jól ment, sosem tartoztak sehova politikailag, de látják a gondokat. Az adók száma és összege, az egyéb elvonások, megszorítások, a becsületes munka értéke, a kereskedelmi árak, a tízezrével megszűnő vállalkozások, a közmunka értéke, a közjó helyett a magánszámlákra átjátszott súlyos milliárdok. Ne vigasztaljuk már magunkat a múlt szüntelen emlegetésével. Azt gondolná az ember, hogy az elég volt tanulópénznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.