A volt miniszterelnök egy konferencián azt mondta, máig nem heverte ki az ország a szellemi hanyatlást, ami a gazdaságban is érezhető. Boross Péter volt miniszterelnök szerint a mai napig problémát jelent az országnak az 1945-ben elindult „intellektuális elzüllés”. Azt mondta, az 1945. november 4-én tartott nemzetgyűlési választások után történt, hogy „a tágabb értelemben vett kultúra, az értékminősítés ötödrendűvé vált”. Hozzátette: noha 1990-ben mindenki azt remélte, hogy csak a megelőző 45 évet jellemzi ez a folyamat, máig nem sikerült az országnak kihevernie a hét évtizeddel ezelőtt elindult szellemi hanyatlást, intellektuális elgyengülést, ami szerinte a gazdaságban is érezteti hatását.

Forrás: vs.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Ja, mert 1945 előtt a nácik által képvisel intellektuális fellendülés volt?
lampa laz
Hóbagoly, nálad van szellemi hanyatlás.
nusika
" szellemi hanyatlást, intellektuális elgyengülést" - ami most van és még ami ezután fog ...
gibgab
Ennek legékesebb bizonyítéka őmaga.
hetöndöe
Hát persze Petike,mert 45 előtt oly intellektuálisak voltak a házmester nyilasok és oly kultúráltan hurcolták el a zsidókat haláltáborokba és a Hothy rendszer is csak csupa móka és kacagás volt a megnyomorított milliók számára.
Rohadj meg te mocskos tetű!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.