Nagy erőkkel készülnek a szervezők a 2024-es budapesti olimpiára, ami szerintük bőven megtérítheti a befektetéseket. Azonban nem számoltak olyan alapvető kiadásokkal, mint a biztonság, ráadásul a magyarokat is megosztja a kérdés.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
"Az olimpia véleménye szerint mindenképpen használna az országnak, mivel az ötkarikás játékok megrendezése jót tenne a gazdaságnak is, ez a hatás 2015 és 2030 között lenne kimutatható."
Hát persze. Bejött a görögöknek is, csak úgy szárnyal a gazdaságuk. Az olimpiai létesítmények meg kezdenek olyanná válni, mint az ókoriak, csak nem kellettek évezredek a lepusztulásukhoz. De nálunk majd minden más lesz, mi? Minden idők legfaszább magyar kormánya megcsinálja minden idők legfaszább olimpiáját, mindenki örül és boldog lesz, a mocskos anyagiakkal meg minek foglalkozni? Nem kő má itt téglajegyet venni, mint anno a Nemzeti Színházhoz, a Kétharmados Felhatalmazással Bíró Nemzeti Kormány majd szépen levonogatja tőlünk a rávalót, elvégre úgyis csökkenő csóróság van, ők mondták. 2030-ra meg mi leszünk az európai gazdasági növekedés motorja, nem vicc, mert már most is azok vagyunk, meg az európai autóipar fellegvára is, stb. Már csak egy olimpia kell, de merjünk nagyot álmodni: egy focivébé is beleférne, nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.