Békéscsabán árulni kezdték a Mezőhegyesi Ménesbirtok földjeit. A mezőhegyesiek tiltakoztak, közben úgy tudjuk, Lázár János a kisvárosba megy tárgyalni. Mintegy ötven tüntető érkezett a mezőhegyesi földek árverezésére Békéscsabán, az eseményen megjelent több ellenzéki politikus is. Ott volt az LMP-s Sallai Róbert Benedek is, aki a novemberi tüntetésre inkább nem ment el, mert nem akart egy eseményen mutatkozni többek között Gyurcsány Ferenccel, erre pártja egyébként utasította is.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Tessék fidesz haveri kör.
Lehet vásárolni.
De csak óvatosan, mert elképzelhető, hogy a fidesz Big Reccs után elkobzásra kerül az összes összeharácsolt vagyon, föld és mellé még fényévek is járnak majd.

Már most el kéne kezdeni a Börtönprogramot, a magyar sittek bővítését (NEM fejlesztését, azt nem kell) , hogy a növekvő igényeknek majd megfeleljen, mert ha 6m2/főben számolunk is, akkor is több km2-re lesz szükség.
kamazuka
Anno a TSZ-ek szétverése is így kezdődött.Az állattartó telepek mellől egyszerűen elprivatizálták a földeket.
Be is dobták a törölközőt, szépen sorban!
Lakitelek bűnos tétele volt,hogy amrikai tipusú mezőgazdaságunkat szét kell verni,és magyarországot felvevő piaccá kell tenni a nyugat számára!
De kérdezzétek meg azt a 35 ezer agrárszakembert akik anno fokozatosan fölöslegessé válltak.
szajkózott 300 hektár,de a nagy akárkiknek lehet 1600 hektár földje is.No persze ebben van egy kis csalafintaság .de csesszétek meg a törvényeiteket,ha ki ehet bjni alóla,ha a szarosbödönhöz közel ül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.