A Fidesz szerint öt évvel ezelőtt a "Gyurcsány-korszak" gazdaságpolitikája miatt Magyarország csődközelben volt, csaknem Görögország sorsára jutott.

 A nagyobbik kormánypárt Varju László független országgyűlési képviselő csütörtöki sajtótájékoztatóját kommentálta, amelyen a Demokratikus Koalíció politikusa azt mondta: a magyar gazdaság kizárólag az európai uniós források miatt van talpon, ennek hiányában már összeomlott volna.

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében közölte: a baloldal megduplázta a munkanélküliséget, az államadósságot és a magyar családokat sorozatos megszorításokkal sújtotta.

A nagyobbik kormánypárt szerint "a magyar reformok működnek", Magyarország visszaszerezte gazdasági önrendelkezését, a gazdaság tartós növekedési pályán áll, huszonöt éve nem volt annyi embernek munkája, mint ma, nőnek a bérek, a fejlesztési források 60 százalékát gazdaságfejlesztésre fordítják.

Magyarország teljesítményét külföldön is egyre többen elismerik, éppen csak azok vitatják, akik tönkretették és szétlopták az országot – írták.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Aki ezt a Fideszes dumát még mindig elhiszi, mostantól hülyének kell nyilvánítani.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
Aki ezt a Fideszes dumát még mindig elhiszi, mostantól hülyének kell nyilvánítani.
simmering73
@solidedge: Mindjárt jönnek a hülyének nyílvánított trollok.
Toby
A Lendvai utcában nincs téma ! Piszkosul fosnak Gy.-tól, amúgy "a magyar reformok működnek" - mondta mészéros & mangalicza és 100 millát bedobott az orbánc femily családi perselyecskéjébe !

( Bocs' de nem tudok írni a röhögéstől éppen most dicsérte agyon a tv-ben a csürhe "korrupciós törvényét" az "illetékes" - a ragyás maffiózó p(s)intér ! )
vadnarancs
Feri áruld el mit tudsz te, hogy 5-6 év múltán is rettegnek tőled ezek a senkiháziak? Mit tegyünk, hogy tőlünk is féljenek és eltakarodjanak végleg?
eszegfu
@vadnarancs: Tényleg jó lenne, ha elárulná! Lehet, hogy a "kiállása" miatt tart O.V Gyurcsánytól...kb. azonos koruak... érdemes megnézni, összehasonlitani mind az arcukat, mind az egész alakos fotójukat...
vadnarancs
@eszegfu: Hát igen, Döbrögi lassan úgy gurul, mint a gyógyszere...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.