A németül megjelenő, óriási olvasottságnak örvendő Pester Lloyd időszaki lap számolt be a kiszivárgott nevekről. A lap a neveken kívül megemlíti, hogy a belépési tilalom határozatlan időre szól, és nem köt maga után semmilyen közigazgatási és bírósági eljárást, kizárólag politikai döntés.

Forrás: civilhetes.net
Feltöltő: dr. prédikátor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Fütyi-sz nyaloncok , birkák !!! lehet bégetni és ajvékolni!!!Vélemény???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@enslaved: Nyugi, nem kell félni a liberálisoktól. Sokkal jobban kell félni a buta emberektől, nincs azoknál veszélyesebb.
magyarbakancs
@enslaved: "Attól, hogy az én számomra teljesen megfelel a Fidesz ténykedése, attól még látom, mit csinálnak rosszul, csak tudod az embernek a saját és a családjának az érdekei a legfontosabbak, ahogyan az összes kormánynak is."

Szavaidból az tűnik ki, hogy te a Fidesz kegyence vagy.
Föld, dohány, vagy valamilyen közbeszerzés nyertese?
Gondolom, nem ideológiai szempontok vezérelnek, hanem a bankszámlán szereplő összegek határozzák meg a párt színapátiádat.
A legtöbb Fideszes szimpatizánst, akit ismerek az volt komcsi,vagy jelenlegi kegyenc, aki töretlenül kitart a Fidesz mocskos undorító,gusztustalan politikája mellett.
Aki Én
@enslaved: Nem tudom mit tett a fidesz ,amitől jobban keresel. Ha az egykulcsos szja-ra gondolsz, akkor azt a szegényebb réteg fizeti neked, nem a fidesz. Ennek lehet örülni, meg lehet bosszankodni is miatta. Semmi olyat nem tudok, ami a fidesznek köszönhető. Olyat sokat tudok, ami első hallásra szépnek tűnik, de a fele sem igaz. Amit egyik kezükkel adnak, azt a másikkal többszörösen visszaveszik, úgyhogy ebben nincs semmi örömködni való. Olyan van, hogy valaki ezt nem látja. HA valaki anyagilag jobban jár a fidesszel, és ezért rájuk szavaz, azt még csak megértem, de, hogy nem látja mi történik az országban az már több mint bosszantó. AZ érdeket megértem, de az imádatot azt nem. Hogy a csóró nyugdíjasok mit szeretnek rajtuk, azt nem értem. Pontosabban értem, ők nem értik mi történik körülöttük. Akkor is rühellném azt a hazug, minden idők legkorruptabb suttyó bandáját, ha nekem személy szerint bármi hasznot hoznának. Hogy nem anyáznék és nem libsiznék minden gondolkodó embert, az biztos. Inkább befognám a szám, és nem járatnám le magam azzal, hogy azt mondom a tolvajlás szép dolog, hiszen pártolom.
enslaved
@magyarbakancs: Senki kegyeltje nem vagyok és nem is voltam soha. Amit elértem, azt a saját erőmből, tudásommal vittem véghez. Tudom, az ilyen dolgok egy átlag embernek magasak.
magyarbakancs
@enslaved: "Tudom, az ilyen dolgok egy átlag embernek magasak."
Nem vagyok átlagos ember, se méretileg ,se szellemileg.
3 végzettségem van.
magyarbakancs
@enslaved: Soha semelyik pártot nem díjazom.
Csak lopnak és mind a közösből szedi meg magát.
Ami jelenleg folyik az országban az maga a velejéig romlott politika.
Ezek az urak a rendszerváltáskor szép szemű ifjak voltak.
Azért harcoltak, hogy megszűnjenek a kiváltságok.
Most meg kiket preferálnak?
Mocskos undorító szemét társaság

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.