A németül megjelenő, óriási olvasottságnak örvendő Pester Lloyd időszaki lap számolt be a kiszivárgott nevekről. A lap a neveken kívül megemlíti, hogy a belépési tilalom határozatlan időre szól, és nem köt maga után semmilyen közigazgatási és bírósági eljárást, kizárólag politikai döntés.

Forrás: civilhetes.net
Feltöltő: dr. prédikátor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Fütyi-sz nyaloncok , birkák !!! lehet bégetni és ajvékolni!!!Vélemény???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Fütyi-sz nyaloncok , birkák !!! lehet bégetni és ajvékolni!!!Vélemény???
karma1
@dr. prédikátor: Toluk most nem fog jonni semmi sem,... ne felj...Mindenesetre nagy bukta ez a habonynak, pedig mennyire olvasta az ujsagot a photoshop-on...:o)))) Mar akkor kielemeztuk, hogy mekkora hibak vannak a kepen, dehat nem is vartunk mast: feluletesen, gyorsan , kapkodva csinaltak egy "igazolast"... Na, kivancsi vagyok, milyen eszkoztara van az esetleges bukasukra elokeszitve, milyen koholt bizonyitekaik lesznek, bar elore ezt eleg nehez csinalni, utolag viszont olyan lassuak, mint a csigak.
silber13
@dr. prédikátor: Tudhatnád, hogy ilyenkor nagy a kuss, meg különben is, meg egyáltalán!:-))))
karma1
@nyanya001: Lol,... En meg mindig fotoshopnak tartom...:o))) Koszi az emlekezetfrissitest!
dr. prédikátor
Vajon a lézerannyitisérgyöngytyúk és fácánvadász jankó most mit fog nyilatkozni?? meg a girnyó szász bandi???Remélem lemondanak!!! :))))
Sziszifusz
@dr. prédikátor: Azokat a személyeket boszúból tiltották ki az USA-ból . Nem a korrupció gyanúja miatt.
Ja és az irigység a magyarországi eredmények miatt, az is indítéka volt a kitiltásoknak. Igen, ezt vegye tudomásul mindenki.
enslaved
@Sziszifusz: Mindenki tudja, hogy én Fidesz párti vagyok, de amit most leírtál, még én is túlzásnak tartom. Nem hinném, hogy Amerikának oka lenne irigykedni ránk, viszont a bosszúhadjárat már inkább elképzelhető. Egyébként meg Habonyt én még Magyarországról is kitiltanám:-)
magyarbakancs
@enslaved:"Mindenki tudja, hogy én Fidesz párti vagyok,"
Ne dicsekedjél vele.
enslaved
@magyarbakancs: Szerintem ez az én dolgom, nem gondolod?
magyarbakancs
Magyarországon rendszer szintű a korrupció.
Törvénye kell, és rendeletekkel alátámasztva lopnak.
Ezért volt a rendszerváltás, hogy aki anno szegényvolt most baromul meg gazdagodjon.
Ezért a politika összes színezetét befutotta némely politikai vezető
jancsipapa
Ez csak öt . Bár lehet ,hogy valamelyik kétszer is ki van tiltva . Úgy már jó ...
magyarbakancs
@enslaved: "Szerintem ez az én dolgom, nem gondolod?"
Te dolgod csak nem lennék rá büszke.
Nincs szégyen érzeted ,hogy dicső Fidesz vezetők milyen személyi kultuszt épített ki magának.?
Ja nem tudod mikkor lesz a szenté avatás és a koronázási ünnepségek Orbán úrnak?
JAJMÁR
Azt hittem, van köztük a nagy oligarchák vezéreiből is. Egyébként nem okozott nagy meglepetést ez a lista, de kevés, jóval hosszabb lenne az enyém :)
Sziszifusz
@enslaved: 10:42
Nem érzed az iróniát ? Én a várható szóvivői reakciók stílusában próbáltam reagálni.
enslaved
@magyarbakancs: Az jobb lenne, ha jobbikos lennék? Majd ha jön egy párt, amelyik teljesen korrupció mentes, csak az embereket szolgálja, hozzájuk igazítja a saját bérezésüket, eltörlik a mentelmi jogot, nem lesz sógor, koma, jó barát, soroljam még? Na majd akkor lehet, én sem leszek tovább Fideszes, de előbb fogok az álomból felébredni...Attól, hogy az én számomra teljesen megfelel a Fidesz ténykedése, attól még látom, mit csinálnak rosszul, csak tudod az embernek a saját és a családjának az érdekei a legfontosabbak, ahogyan az összes kormánynak is.
enslaved
@Sziszifusz: Miután leírtam a választ, már volt egy sejtésem, mivel te nem vagy Fidesz párti.
Hellcat
Hogy is volt az amikor a lézerjani rezzenéstelen pofával azt mondta, hogy ő nincs a listán? Botrány ami itt megy komolyan mondom...borzalmas a jövőkép. Nem magam miatt aggódok pedig én sem vagyok túl fiatal...én még elboldogulok valahogy...na de a gyerekeim és unokáim???
Sziszifusz
@enslaved: 11:02
Jól látod nem vagyok Fidesz párti.
Igazából olyan vagyok mint nagyon sokan még rajtam kívül. Nincs párt szimpátiám, csupán antipátiám van, mégpedig a jelenleg uralmon levők iránt, ténykedésük visszásságai miatt.
Valójában "haspárti" vagyok, tehát a polgári közérzetem határozza meg, hogy milyen pártot vagy vezetőt tudok, vagy tudnék elfogadni .
dr. prédikátor
@enslaved:" csak tudod az embernek a saját és a családjának az érdekei a legfontosabbak, ahogyan az összes kormánynak is. "Erre reagálva akkor te is csak ÉRDEKBŐL vagy fütyi-sz es: mert onnan jön a lé???Tehát te NEM meggyőződésből léptél be közéjük!!!Hanem mert az érdeked úgy kívánja!!!
dömdödöm
Lista már van ,ha igaz egyáltalán , de mit csináltak ,vagy mit próbáltak csinálni az usa -ban ?
Aki Én
@nyanya001: 11:07 Mondjuk ebben van valami. Romániában jelenleg is több politikus és rokon ül. A vagyon elkobzásokról nem is beszélve.
nyanya001
@Aki Én: Januártól még magasabb lesz 33 %
nemkati
@dr. prédikátor: Ez a cikk a Pester Lloydban több, mint egy éve jelent meg, és azt is írták, hogy ez a lista nem 100 %-ig biztos. Mint ahogy a Civilhetes is lehúzta róla Seszták nevét, mert az NFM kifogásolta ezt az egy nevet, merthogy Seszták Miklós nem kitiltott. Ezért van a Civilhetesben 5 név. A többi nevet senki nem cáfolta. Tehát megint egy olyan hír, ami vagy igaz, vagy nem. Egyszer azért vajon meg fogjuk tudni, hogy ténylegesen kiket tiltottak ki, és miért?
dr. prédikátor
Nem tudom ,de biztos észre vettétek hogy sem a Gyurcsány sem a Bajnai, sőt egyetlen ellenzéki politikus sem szerepel a kitiltottak között!!! Akkor hogy is van ez?? Ki a korrupt???
nemkati
@dr. prédikátor: Már Sziszifusz megírta: mert bosszúból tiltottak ki, csak kormánypártiakat.
verum
Következmények nélkül ország vagyunk. :-(
dr. prédikátor
@nemkati: Ha már annyira erölködsz akkor azt is ird meg hogy mit bosszultak meg???
zöldszem
@enslaved: ."Attól, hogy az én számomra teljesen megfelel a Fidesz ténykedése, attól még látom, mit csinálnak rosszul"
Nos, mi lenne, ha egy-egy cikknél ki is fejtenéd az elmarasztaló véleményedet?

"csak tudod az embernek a saját és a családjának az érdekei a legfontosabbak, ahogyan az összes kormánynak is"
Hej, ha csak a család gazdagodott volna, és egy-egy család tag került volna zsíros állásba...
soljanka
@nemkati: Igazad van. A cikkben egyébként nem az állt, hogy ők lennének, hanem, hogy kik lehetnek, kiknek a neve merült fel. Igaz most nem kerestem elő, de tavaly olvastam az eredeti cikket.
Aki Én
@enslaved: ,,Attól, hogy az én számomra teljesen megfelel a Fidesz ténykedése, attól még látom, mit csinálnak rosszul,"

Már megbocsáss, de ilyet csak az mond, aki valójában kicsit sincs tisztában a fidesz ténykedésével.
Toby
A szabadlábról kellene eltiltani ezeket a szarháziakat ! Mocskos bűnöző horda - közpénzluxusban !
nemkati
@dr. prédikátor: Erőlködni nem erőlködtem, viszont hogy mit bosszultak meg, azt én nem tudom, ezt Sziszifusztól kellene megkérdezni, ő állította.
enslaved
@dr. prédikátor: Jól kiforgattad a szavaimat. Nekem saját magam meg a családom a legfontosabb, a kormánynak meg szintén, plusz a rokonok. Ilyen egyszerű ez.
enslaved
@nemkati: Mennyi idő is telt el azóta, hogy Sziszifusz ezt leírta? Ezek szerint azóta sem értetted meg, mekkora iróniának szánta. Van ilyen...
enslaved
@Aki Én: Nem én vagyok az egyetlen, aki még többet keres a Fidesz óta, hála az intézkedéseiknek (no meg persze magamnak). Ha belegondolsz, ez nagyon is így van.
1magyar
Miért vannak kitiltva? Ezt sosem tudja meg senki. Mármint a valóságot. De gondolom nem sírják teli a párnáikat.
nemkati
@enslaved: Nem tudod kiszámolni? 8 óra telt el. Én pedig ma dolgoztam, és most meg hangversenyen voltam.
Az én megértésemmel semmi baj nincs, viszont te nem vagy az értelem magaslatán, különösen ami az iróniát illeti.
Miért vetetted le az entero nevedet? Csak nem elmúlt a gyomorbajod? És most mi van helyette?
papa.49
Száz szónak is egy a vége szarházi mind,de nem csak a felsorolt 5, hanem az egész fütyiszes bandérium!!!
ThAdam
Online Népszavazás alapján:
Egyet értene-e Ön egy pártoktól független korrupcióellenes ügyészség felállításával?
Igen egyetértek: 100%
Nem értek egyet: 0%

Mindenki véleménye számít!
www.facebook.com/onlinenepszavazas
enslaved
@nemkati: Gyomorbajom? Na igen, a hozzád hasonló kis szemtelen fiatal liberálisoktól kapok néha azt is:-) Ami nevem volt eddig, azokat meg nem én vettem le, csak hogy képben legyél, már ha képes vagy rá.
nemkati
@enslaved: Nyugi, nem kell félni a liberálisoktól. Sokkal jobban kell félni a buta emberektől, nincs azoknál veszélyesebb.
magyarbakancs
@enslaved: "Attól, hogy az én számomra teljesen megfelel a Fidesz ténykedése, attól még látom, mit csinálnak rosszul, csak tudod az embernek a saját és a családjának az érdekei a legfontosabbak, ahogyan az összes kormánynak is."

Szavaidból az tűnik ki, hogy te a Fidesz kegyence vagy.
Föld, dohány, vagy valamilyen közbeszerzés nyertese?
Gondolom, nem ideológiai szempontok vezérelnek, hanem a bankszámlán szereplő összegek határozzák meg a párt színapátiádat.
A legtöbb Fideszes szimpatizánst, akit ismerek az volt komcsi,vagy jelenlegi kegyenc, aki töretlenül kitart a Fidesz mocskos undorító,gusztustalan politikája mellett.
Aki Én
@enslaved: Nem tudom mit tett a fidesz ,amitől jobban keresel. Ha az egykulcsos szja-ra gondolsz, akkor azt a szegényebb réteg fizeti neked, nem a fidesz. Ennek lehet örülni, meg lehet bosszankodni is miatta. Semmi olyat nem tudok, ami a fidesznek köszönhető. Olyat sokat tudok, ami első hallásra szépnek tűnik, de a fele sem igaz. Amit egyik kezükkel adnak, azt a másikkal többszörösen visszaveszik, úgyhogy ebben nincs semmi örömködni való. Olyan van, hogy valaki ezt nem látja. HA valaki anyagilag jobban jár a fidesszel, és ezért rájuk szavaz, azt még csak megértem, de, hogy nem látja mi történik az országban az már több mint bosszantó. AZ érdeket megértem, de az imádatot azt nem. Hogy a csóró nyugdíjasok mit szeretnek rajtuk, azt nem értem. Pontosabban értem, ők nem értik mi történik körülöttük. Akkor is rühellném azt a hazug, minden idők legkorruptabb suttyó bandáját, ha nekem személy szerint bármi hasznot hoznának. Hogy nem anyáznék és nem libsiznék minden gondolkodó embert, az biztos. Inkább befognám a szám, és nem járatnám le magam azzal, hogy azt mondom a tolvajlás szép dolog, hiszen pártolom.
enslaved
@magyarbakancs: Senki kegyeltje nem vagyok és nem is voltam soha. Amit elértem, azt a saját erőmből, tudásommal vittem véghez. Tudom, az ilyen dolgok egy átlag embernek magasak.
magyarbakancs
@enslaved: "Tudom, az ilyen dolgok egy átlag embernek magasak."
Nem vagyok átlagos ember, se méretileg ,se szellemileg.
3 végzettségem van.
magyarbakancs
@enslaved: Soha semelyik pártot nem díjazom.
Csak lopnak és mind a közösből szedi meg magát.
Ami jelenleg folyik az országban az maga a velejéig romlott politika.
Ezek az urak a rendszerváltáskor szép szemű ifjak voltak.
Azért harcoltak, hogy megszűnjenek a kiváltságok.
Most meg kiket preferálnak?
Mocskos undorító szemét társaság

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.