Országszerte 35 ember munkáját vették el eddig a menekültek - derült ki a nemzetgazdasági tárca államtitkárának válaszából, amit egy MSZP-s képviselő írásbeli kérdésére adott.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Még az is sok. 35 utcára tett magyar ember nem öngyilkosságon törné a fejét hanem menne dolgozni.
Toby
Ejnye-ejnye, migránsok, de az a lényeg, hogy az 50 tökvakaó államtitkár, meg a 101 helyettes jól elvan a "munkahelyén" !
karma1
@1magyar: Honnan tudod, hogy 35 ember ki lett rakva a munkahelyerol? A migransok miatt? Hol volt ez a cikkben? Es azt honnan tudod, hogy most 35 ember mindegyike az ongyilkossag mikentjen gondolkodik?
Nem gondolod, hogy tuldramatizalsz dolgokat?
Egyebkent, ha peldaul volt a menekultek kozott egy jo sebesz, specialista, amit ma Magyarorszagon nagyitoval is nehez talalni, akkor az NEM vette el senkitol sem a munkajat, mert az ilyen kepzettsegu emberek mar regen Angliaban, Nemetorszagban dolgoznak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.