Nagy a botrány Szegeden, a Városházát is lezárták ijedtükben. Még a Népszabadság újságíróját is kizárták. Háborog a város. Hiába próbált bejutni a szegedi városházára egy közérdekű adatigénylő, hogy megkapja az ingyen parkolók VIP-listáját – nem engedték be. De ez még nem minden. Az újságírók is meglepődve tapasztalták, hogy nem lehet bemenni a városházára, még az egykori hivatalos szocialista napilap munkatársa is kint rekedt. Pedig amikor az MSZP-s polgármester Botka László elfoglalta hivatalát, első intézkedésként eltörölte a korábbi rendelkezést, hogy szigorúan számon kell tartani, ki megy be a városházára, és melyik önkormányzati alkalmazottal beszél. Nagy a botrány, kiderült, hogy a szocialista csókosok hosszú évek óta ingyen parkolhattak, ott ahol közönséges földi halandóktól a budapesti árakat is meghaladó parkolási díjakat szedtek. A VIP-lista 316 nevet tartalmaz! "Ezzel 4 év alatt maximum 95 millió forintos bevételkiesést okozhattak. " A VIP-listán szereplő...

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: enslaved
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
kepkezelo.com/images/n2bxs4cl390z9fkch7p8.png
Hihetetlen, képtelenek vagyunk egy komcsimentes, viszonylag tisztességes, szakértő, nemzeti érzelmű elitet kinevelni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
enslaved
@nemkati: @papa.49: @hetöndöe: Természetes, hogy véditek, főleg annak tükrében, hogy Botka volt az egyik azon kevesek közül, aki meg tudta anno tartani a pozícióját. Most abba ne menjünk szerintem bele, hogy mi a szennylap, és mi nem, mert bármelyik lap leközölhet igazat és nem igazat. Ahogy lesz bizonyíték is, én leszek az első, aki közzéteszi.
JAJMÁR
Ha ez igaz - helyesebben, ha csak egy kicsi igazság is van benne - egész biztos, hogy a törvény jobb és bal keze is lesújt rájuk. Sőt, ujjal is mutogatnak feléjük,hogy lám-lám, milyenek ezek a baloldali politikusok!

Én mégse vagyok elégedett. Azért nem, mert nem tudom mi lesz a büntetése a kereszteződésben parkolóknak, az öv nélkül vezetőknek, a vezetés közben mobiltelefonozóknak, a lakbértámogatást és benzinpénzt egyszerre felvevőknek, a helytelen vagyonbevallóknak, az adótörvényt hozó de azt nem ismerőnek - akinek ez a mentsége lett - és satöbbi satöbbi satöbbi...
Egyébként pedig az egész parkolási díj hülyeség, a parkolókban az autókra nem is vigyáznak.
eszegfu
@Csizmás Kond: 12:05 Kösz. a dalokat! Én valamikor karénekes voltam, de ezeknek a daloknak a furcsa "ritmusát" egyszerüen nem tudom még dudolva sem követni, pedig többször meghallgattam!! Ők meg játszi könnyedséggel adják elő!
magyarbakancs
@eszegfu: Én minden politikust egy álnok kígyónak tekintek.
KERKA
@eszegfu: az autentikus zene, az ősi magyar zene, vagy ha úgy tetszik a cigányzene, keleti motívumokat tartalmaz. Ezt a zenét játsszák még Erdélyben, Moldvában, a csiki és csángó együttesek. Ha jól megfigyelted, a Csík zenekar felhasználja ezeket a ritmusokat, Majorosi Mariann, valamint a Muzsikás együttessel Sebestyén Márta csodálatosan énekeli.
Neked , mint régi kórustagnak azért furcsa,mert a mi iskola rendszerünkben a Kodály módszerrel tanultunk, ahol a dalok 4/4 es ütemben, azaz egy motívumban 2x4 van, tehát 8 leütés, még a cigány zene 11 leütést tartalmaz. Sokszor vannak benne nyújtott ritmusok, figyeld meg amikor a Mariann énekel a CSÍK zenekarban:))
Ezeket a dallamokat használta fel Kodály nagyon sok zeneművében Székelyfonó , Este a székelyeknél, persze az ő sajátságos átdolgozásában.
eszegfu
@KERKA: Kösz. a segitséget! Én már elfelejtettem, pedig énekkaron sok elméletet is tanultunk többek között az ütemekről is! Tudod halvány fogalmam van az erdélyi zenéről, de elénekelni nekem képtelenségnek tünik... pedig velük együtt próbáltam és a jó égnek sem találtam el szinte egyetlen ritmust sem... a zene nem tünt nehéznek, a szöveget meg kiirták... hát igy sem sikerült!:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.