Kövér nyilván aggódik a nemzet fogyatkozása miatt, amiben neki és a hozzá hasonlóknak vastagon benne van a piszkos kezük. Komment egy mondathoz: „Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk”. (Kövér László)

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Én, ha megszólal :) Olyan igazi hibbant. Ő még csak nem is aljas. Egyszerűen bekattant valamikor, valamitől. és nem fog kitanni már soha.
Persze, ha ezzel a saját kis családját kergetné az őrületbe nem is lenne baj, de hogy ez a kis pukkancs főméltóság egy országban, az sajnos a zemberek mentális, értelmi szintjét jelzi.
nemjoezigy
"Kövér nyilván aggódik a nemzet fogyatkozása miatt,"
Én ezt sem hiszem el!
Ez nem őszinte, ez kormány (fideSSkdnp) propaganda semmi más.
E mögött az sincs, hogy aggódik a nyugdíjasokért, mert az ő családjaikban (fideSSkdnp), már több generációra elrendezték a magán óvónőtől, a magántanáron, egyetemen át a nyugdíjig a biztos 'saját lábon állást'!
kamazuka
A rőzsebajszos kis ördögbütyök ne álmodozzon.
Ha Pallas Athéné kezéből 1x végleg kilopják a lándzsát,.akkor vélhetően már Unokáink sem fogják látni!
kamazuka
Többé nem akarunk megélhetési kormányt!
A Tündik bündije
Frusztrált a szegény prosztóbajusz. Derék alatt nyilván már egyre gyakoribb a harcképtelenség, akárcsak a főnökénél, nem is csoda, ha jó adag nőgyűlölettel és pálinkával kompenzálják a kétségbeesésüket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.