Nem lehetetlen, hogy a német hatóságok a jövőben megtagadják a belépést menekültektől az ország határán - jelezte a német szövetségi belügyminiszter. Thomas de Maiziere a Welt am Sonntag című vasárnapi lapban megjelent interjúban arra a kérdésre, hogy a nyitott határok német politikája szívóhatást idézett-e elő, rámutatott, hogy a menedékkérők számának nagymértékű emelkedése augusztus közepén kezdődött, azelőtt, hogy Angela Merkel kancellár (szeptember 5-ére virradó éjjel) meghozta a döntést mindazon menekültek beengedéséről, akik „a budapesti pályaudvaron nagy ínségnek voltak kitéve”. - See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/42743/Nemet_belugyminiszter_Nem_lehetetlen_hogy_megtagadjuk_a_belepest_a_menedekkeroktol#sthash. Ouz3fGwE.dpuf

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Na nézzen oda az ember...meghazudtolták a boszorkát.
Mobil123
Ne má!! :-D Akkor miért hívtátok őket?
katalin70
Kedves felmenoid voltak ínségnek kiteve.../:-)
Január
A végén még mi leszünk a "hunyók" ebben a játszmában.
Csak azt nem tudom, hogy miért is akartak a migránsok Németországba menni, miért is volt a Merkel, Merkel?
F_Viktor
MH kinek a lapja?
(Nem) Kicsit sántít a a kormány lapjának címe, a német belügyminiszter elfelejtett rasszista mélymagyarjainknak egy jó napot okoznia. De sebaj, a hülyék, a szelektív analfabétákat ez cseppet sem zavarja .-))

Azért halkan megjegyzem, Maiziere éppen Orbánt és Magyarországot okolja, amiért felpörgött a Németországba menekülők száma :-))
Sebaj birkák, bégetésetek Orbánon túl nem hallatszik :-)
1magyar
Ha ilyen helyen lehetnének most akik a macedón-görög határon vannak, sűrűn fekve hajlonganának kelet felé.
De ide ne jöjjenek.Ők sem tudnak integrálódni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.