Átestetek a vak komondoron pont mikor a családról van szó a közéletben? Uraitok és parancsolóitok éppen elmagyarázzák az ország népének mit is jelentetek ti a számukra, és nektek nincs ehhez egy szavatok sem? Egyetértetek velük? Szülni vagytok? Vagy csak várjátok haza őket a meleg vacsorával és ennyi?

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ezek után mernének megszólalni ?
Mernék védelmükbe venni a női emancipációt ?
Repülnének rögtön !
verum
Nem kellene átesni a ló túlsó oldalára, nem kellene mindent csak politikai szemüvegen át nézni.
Az élet nem kétdimenziós.
Az anyaság, a család ellátása szükséges, tiszteletre méltó és szép feladat. És tény, elsősorban nők feladata. Nem kellene degradálni, csak mert politikuskák éreke így kívánja. Csak mert politikai érdek másfelé terelni a közhangulatot a fontosabb dolgoknál. Meg kell hagyni a nőnknek, akár a férfiaknak, hogy válasszanak, mi mennyire fontos az életükben. Ez magánügy !!!
Az embert tisztelni - ezt én régóta mondom és régóta kiröhögnek érte. Az ember tiszteletében pedig benne van a nők, az anyák, a férfiak és az apák tisztelete. Politikai hovatartozás nélkül.
Nem kellene ezt elfelejteni, csak mert politikusok játékszerévé vált az ország.
A kormány feladata, hogy az országban és ezen belül a családoknak és egyedülállóknak egyaránt élhető életet teremtsen. Nem lehet senki büszkébb a másiknál, csak mert szült. Ez nem érdem, ez biológiai adottság, valamint az életkörülményeknek megfelelő létezés.
Ne hagyjuk, hogy lejárasság politikai érdekből a valóban fontos fogalmakat: hazaszeretet, anyaság, család, hűség - mert azok járatják le, akik meggyalázták a tisztesség, a becsület, a tudás, a tapasztalat, a jó szándék, az önzetlenség fogalmát. Pedig mindegyik fogalom fontos az ember életében, a jellemének kialakulásában - hiba lenne közöttük mazsolázni aszerint, hogy szimpi, vagy éppen ellenszenves politikus hangoztatja. Ne függjünk ennyire a politikusoktól! Indulat helyett a józan észnek kellene vezérelni. Igazat adni, vagy vitatni saját jellemünk, ideológiánk szerint kellene és nem pártszimpátia alapján.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.