Az, hogy az Orbán-kormányok alatt a szervilizmus az élet minden területén tapinthatóvá vált, nem szorul különösebb magyarázatra. Ma már az utolsó közszolgától a kifőzdés vállalkozóig mindenki pontosan tudja, hogy vele szemben mikor mi az elvárás. Ki az elvárt pályázó és ki az elvárt nyertes, föld, trafik, építés, út, vasút, kisvasút, sport, média és minden: az utolsó szögnek is megvan a gazdája felsőbb és alsóbb szinteken.

Nehezen buknak ki korrupciós ügyek, ritkán kerülnek elő rögzített telefonok vagy elfogott levelek – mert nincsenek ilyenek. A rend, a szabály, az elvárás szavak nélkül is a fejekben van.

A kormány a mai furcsa hisztijével nemcsak a Telekomnak és a bódult libbancsoknak üzent. Nemcsak azt üzente, hogy kikéri magának a "véleménydiktatúrát" (miközben véleménydiktatúrát alkalmazva megtorolja, ha egy magánvállalat nem kívánja tovább pénzelni kedvencét).

Azt is üzente, újra nyomatékosította, hogy az elvárások továbbra is mindenkire vonatkoznak. Mert ahol ilyen egyszerű megszorongatni a Telekomot fent, csak mert nem szimpatizál egy énekessel, ott lent is mindenki pontosan érteni fogja, kell-e még valakit meghívni a pályázatra, vagy elég csak a polgármester cégét.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Csak közben a világ már elhaladt mellettünk, magyarok ébresztő!!!
karma1
Kedves Propi, - amennyiben Te vagy a "Szerk."!

Koszi az osszefoglalot, bar valoban mindenki tudja, amit leirtal, csak meg nem mindenkinek veszi be a gyomra.
Tudod, remelem, a nemet tulajdonu Telekomnak sem...

Amennyiben viszont a Huawei jon be a koztudatba mobilszolgaltatonak, akkor tanulja meg mindenki addigra szepen a viragnyelvet, mert szuksege lesz a kemfigyelo programok, szoftverek felrevezetesere...

Akarkinek lehet meg a fedoneve Labas...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.