A magyar gazdaság versenyképességének legnagyobb problémáját a pályaelhagyás jelenti, az egészségügyi ellátórendszerből például csaknem tíz kórháznyi orvos hiányzik – jelentette ki az MSZP elnöke pénteken Gyöngyösön, sajtótájékoztatón.

Tóbiás József szavai szerint karácsony közeledtével még aktuálisabb kérdés lett "a fizetés hiánya". Magyarországon csaknem négymillió ember a létminimum környékén, ebből másfél millióan mélyszegénységben él – közölte.

Az elvándorlásról, a szétszakadt családokról is sokan tudnának beszámolni, sokan indultak útnak a biztos megélhetés reményében, mert Magyarországon a meglévő szakképzettségükkel, tudásukkal nem tudnak megfelelő fizetésre szert tenni – mondta Tóbiás József.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
És ez miért is baj!
Ez lenne az egyik dolga! A megélhetéshez megfelelő fizetések kellenek mindenkinek! (és akkor talán nem lopnak, nem ölnek.) Igaz, hogy a pintér és a fideSSkdnp szerint már minden rendben van.
Persze azért úgy hiteltelenek, hogy a parlamentben az összes naplopó több mint egy milliót kap havonta, a fideSS által csinált lepkefing súlyú beosztások (államtitkárok, helyetteseik, tanácsadók, biztosok, stb) és az állami cégek vezetői még ezeknél is többet!
Így nem nehéz ilyen átlagbér kimutatásokat produkálni!

Tehát vissza a régi jelszót: munkát kenyeret!
Ez azt is jelenti ám fideSSkdnp-s rablóbanda, hogy munka nélkül ne lehessen jövedelemhez jutni. Pláne akkorához, amekkorát a fideSSkdnp és holdudvara lop el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.