A Bors szombaton számolt be arról, hogy a miniszterelnököt Brüsszelben egy modern, csúcskategóriás iPhone 6 plusszal a kezében fotózták le. 

Kiderült a titok Orbán Viktor csúcstelefonjáról

A lap kereste a Miniszterelnöki Sajtóirodát, hogy megtudják: valóban új telefonja van-e a kormányfőnek?

Orbán Viktor továbbra is a régi megszokott Nokia telefonját használja. A képen látható készülék az egyik kollegájáé

– válaszolta Havasi Bertalan, a sajtóiroda vezetője.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
"Orbán Viktor továbbra is a régi megszokott Nokia telefonját használja. A képen látható készülék az egyik kollegájáé – válaszolta kérdésünkre Havasi Bertalan, a sajtóiroda vezetője"

Mar kezdtem meglepodni, de aztan megse kellett.
A bunko parasztja tovabbra se kepes egy okostelefont kezelni.
Hogy varhatnank el tole hogy egy orszagot iranyitson?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@RonaGyuri: Majd vesznek mintát a DNS. vizsgálathoz)))))))))
enslaved
@karma1: Félelmetes kis gép, nehogy vegyek egyet magamnak is:-))))
karma1
@enslaved: De vegyel, vegyell!!! ...:o))) Nem banod meg! (Nekem is ad egy kis fejtorest, mert mas rendszer, bar van mar egy androidom itthon, de az Nokia volt. A Samsung maskepp dolgozik. Gyonyoru gep, egyszeruen imadom! Te is megerdemled! (nehogyma' minden csak a gyereknek!?...:o)))))
Yoda69
@Mirabilis: Ezt jol kiszurtad. Irjak is fentebb iPhone6 Plus. 300+eFt a kartyafuggetlen version.
enslaved
@karma1: Csak azért fordult meg a fejemben, mert egy ilyen mellett már nem kellene külön cipelni egy kamerát, egy fényképezőt meg egy telefont. Egy kis dobozba zárva mindenből csúcskategória egy zsebben. Ráadásul a 64 giga már elég nagyjából mindenre. Na majd meglátom.
karma1
@enslaved: Ne lasd meg, VEGYEL! Nem fogod megbanni! En mar regen nem viszek magammal kamerat kulon, de nekem mindenkor kell keszitenem "Elotte" "Utana" foto a munkaimrol es a telefonos kepeket is siman fel tudja tolteni a weblapomra a weblap designer, soha nem volt vele problemaja! Raadasul ebben a gepben van meg rendkivul gyorsan elerheto mod is a kamerara, ha nagyhirtelen kene valmit fotozni! Szuper! Hidd el, a 32 giga is eleg, kulonben is az osszes kepedet tarold az ingyenesen letoltheto OneDrive-ban. En ezt csinalom, es nem terhelem vele kutyuim memoriajat. Az OneDrive barmilyen eszkozodrol egy klikkelessel elerheto.(PC, tablet, telefon)
Egy hiba volt csak ebben nekem: a telefonra teljesen osszekeverve toltott le minden kepet, mikor feltelepitettem a programot, es nemely kep teljesen fejjel lefele jott le, es egyenlore nem talaltam a menupontot, amiben ELFORDITHATNAM a kepet, meg 90 fokban sem, nemhogy 180-ban...:o((( De majd kitalalok ra valamit...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.