Elvesztette a drogpert Juhász Péterrel szemben Deutsch Tamás. Utóbbi azért perelte be a belvárosi Együtt-képviselőt, mert az azt állította, Deutsch fogyasztott már drogot.

Juhász azért állította ezt, mert felháborította, amikor Deutsch egy interjúban kifejtette, hogy egy filmélménye miatt sosem drogozott.

A bíróság nem adott Deutschnak igazat, vagyis azt mondta ki, hogy Juhász nem sértette Deutsch jó hírnevét. Az nem derült ki, hogy a fideszes EP-képviselő akkor most fogyasztott-e valaha drogot, vagy sem – írja a 444.hu.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
kettosmerce.tumblr.com/post/135638678212/ez-az%C3%A9rt-egy-el%C3%A9g-kem%C3%A9ny-vallom%C3%A1s-a-juh%C3%A1sz-deutsch
"1998-tól dolgoztam a BRFK kábítószerbűnözés elleni osztályán, mint nyomozó. 1998 nyarának végén, augusztusban érkezett egy információ arról, hogy a XVI. kerület, Sashalomban található masszázsszalonban kábítószer terjesztés és fogyasztás zajlik rendszeres jelleggel. Konkrétan heroinról és kokainról volt szó. Az információ feldolgozását követően akciót szerveztünk a helyre. A késő esti órákban az egységünk megjelent, igazoltattuk a bent tartózkodókat, emlékezetem szerint néhány személyt elő is állítottunk, illetve kábítószer gyanús anyagokat foglaltunk le. Azt tapasztaltuk, hogy az egyébként számunkra ismeretlen vendégek között ott tartózkodik Deutsch Tamás is. Klinikai tünetek alapján, megítélésem szerint kábítószer hatása alatt állhatott, viselkedése zavart volt, beszéde összefüggéstelen. A mentelmi jogra való tekintettel vizsgálatot nem végezhettünk rajta, nem igazoltathattuk, de munkám során rengeteg olyan emberrel találkoztam, aki hasonló tüneteket produkált, és később bebizonyosodott róluk, hogy kábítószert fogyasztottak. Kokaint és heroint abban a helységben is találtunk, amelyben Deutsch Tamást tartózkodott.
Kivittük az épületből, vele szemben intézkedni nem volt lehetőségünk, hiszen országgyűlési képviselő révén mentelmi joga volt. Sokan voltak a környéken, az akció fölébresztette a környező házak lakóit. Deutsch fejét letakarva gondoskodtunk az elszállításáról. Az események további alakulása előttem ismeretlen.
Pár hónappal a Sashalmi eset után ismételten információt kaptunk, hogy a Margit utcában üzemel egy kupleráj, ahol kábítószer terjesztés és fogyasztás zajlik. Kiérkezésünk után a helyszínen kokaint találtunk. Az ott tartózkodó személyeket igazoltattuk. Közöttük Deutsch Tamást ismertük fel, viselkedése ismét zavart volt, tudatmódosító szer hatása alatt lehetett. Ám mentelmi joga miatt őt nem igazoltathattuk, és nem állíthattuk elő...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@tobikamama: Jogos a kérdés, hogy miért is védték Tompikát? Talán volt egy paktum a fidesz és a szocik közt, hogy soha nem hozzák nyilvánosságra az ügynökaktákat. Cserébe egyengették a rendszerváltót játszó fidesz útját.
Pálinkafőző Rézüst
Rá kő nézni, efftásak...@keresztapa: oszt ott látvány, önmagáért beszél...
További no comment, fölösleges...:(
Lepényleső
A fidesznek meghatározó arca az biztos. Tehát a bíróság szerint az is lehet,hogy ezek is esendő és halandó emberek?
human
@Lepényleső: Csak ha bort isznak nem kellene vizet prédikálni.
kukac50
Vigyázni kellene neki arra mikor,hogy néz ki,milyen állapotba áll kamerák elé,mert sokszor olyan mintha részeg lenne vagy be lenne lőve,ez csak az Én meglátásom.
Hari
Nem kell annak fogyasztani, anélkül is elég hülye, ráadásul jó pénzért , ami egy udvari bolondot megillet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.